Trucks

Een sprong voorwaarts

EXTERIEUR nieuwe volvo fm

De Volvo FM lijkt duidelijk op zijn grotere broer (de Volvo FH), maar is extra flexibel en wendbaar. Een nieuw modern profiel laat zien dat de truck beter dan ooit klaar is voor uw uitdagingen. Dit is een aantal stappen voorwaarts.

Het nieuwe cabine-ontwerp staat meer rechtop, heeft meer binnenruimte, royale ramen en verlaagde raamlijn van de portieren. De Volvo FM heeft minimale openingen tussen de boven- en onderzijde om de aerodynamica en efficiency te verbeteren.

Een ander duidelijk teken van de vooruitgang van deze truck is het koplampontwerp, dat het iconische profiel van de Volvo FM benadrukt. De opvallende lijnen van de koplampen volgen vloeiend de vorm van de cabine, lopen door in de afgeronde voorhoeken en strekken zich uit naar achteren langs de zijden van de cabine. Zelfs in stilstand straalt deze truck efficiency uit, zowel voor rijden met een hoog tempo als voor navigeren in drukke omgevingen. 

U ziet ook dat het Iron Mark aan de voorzijde groter is en als u dichter bij de portieren komt, ziet u dat de instaptreden zijn ingelegd met aluminium. Details die het verschil maken.

Gebouwd voor zicht

De achteruitkijkspiegels hebben een modern ontwerp met een slanke behuizing en goed geproportioneerde spiegelgebieden. Ze zijn onderverdeeld in secties om een royaal spiegelbeeld te combineren met minimale dode hoeken. 

Koplampen

De iconische koplampen zijn verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen: één met halogeenlampen en één op basis van LED-technologie. Ze hebben beide de karakteristieke V-vormige LED-dagrijverlichting.

Kies uw uitrustingsniveau

Keuze uit twee exterieuruitrustingsniveaus en honderden kleuren.

De basisafwerking

De FM wordt geleverd met een zwarte grille en een donkergrijze bumper en spiegels. Ontdek de verschillende uitrustingsniveaus voor het exterieur in Volvo Truck Builder.

De uitgebreide afwerking

Wordt geleverd met een donkergrijze grille. Bumpers, spiegels en andere details zijn gespoten in de kleur van de cabine. Aluminium details op de treden. Ontdek de verschillende uitrustingsniveaus voor het exterieur in de Volvo Truck Builder.

Stel uw ideale Volvo FM samen

Keuze uit meer dan 650 kleuren.

U bespaart tijd en geld doordat u niet naar een afzonderlijke spuiterij hoeft. Bestel uw Volvo-cabine in de kleur die u wilt. Kies uit meer dan 650 verschillende schakeringen, tinten en kleuren. En als u niet vindt wat u zoekt, kunnen we vrijwel elke kleur voor u mengen.
 

Wilt u een voorproefje? Gebruik de kleurenconfigurator.

De kleuren op een computerscherm kunnen afwijken van de werkelijke kleuren. Ga naar uw Volvo-dealer om de echte kleurstalen te zien. Let op: niet alle kleuren zijn voor alle modellen en alle markten leverbaar. De afbeelding toont een truck met het hoogst mogelijke lakniveau.
 

Deze kleurenconfigurator bevat alle kleuren die beschikbaar zijn in het verkoopsysteem. Veel van de effen kleuren zijn ook verkrijgbaar met een laag in blanke lak. Neem contact op met uw Volvo Trucks-dealer als u de gewenste kleur niet kunt vinden.

Accessoires voor uw nieuwe Volvo FM

Bestel hem zoals u het wilt!

Foto's van het exterieur van de Volvo FM

Nieuwsgierig naar de Volvo FM?

Uw dealer beantwoordt graag al uw vragen. Uiteraard geheel vrijblijvend.