Trucks

Uw cockpit. En uw kantoor.

Interieur nieuwe Volvo FM

U heeft de leiding en u bent ook degene die het werk moet uitvoeren. Alleen kunt u dat nu doen met meer controle, betere ondersteuning en meer ruimte dan ooit tevoren. Deze plek is voor u op maat gemaakt.

Ruimtelijk en licht

Het gevoel van vooruitgang is duidelijk als u de Volvo FM instapt. Het is anders - maar toch heel vertrouwd. Het eerste dat opvalt, is waarschijnlijk dat het ruim en licht is. Het grotere dakluik laat meer licht van bovenaf binnen en versterkt het ruimtelijke gevoel. Ga zitten en alles bevindt zich waar u het verwacht.
 

Comfort en veiligheid

Zet het stuur in de perfecte positie met de kantelfunctie en uw hand landt als vanzelf op de I-Shift-versnellingshendel, netjes geïntegreerd in de stoel. Het zicht rond de truck is van topniveau. De deurlijn is laag, de raamoppervlakken zijn royaal en elke hoek van de cabine is ontworpen om u de controle te geven.

Nieuw, volledig digitaal dashboard

Het complete dashboard is nieuw en ontworpen om u in staat te stellen uw handen aan het stuur te houden en uw ogen op de weg. U krijgt de volledige controle over alles wat u nodig heeft om het werk goed te doen, en tegelijkertijd uw bedrijfsmarges op peil te houden.

Het dashboard is volledig digitaal en geeft nieuwe mogelijkheden om de werkomgeving in elke situatie aan uw eisen aan te passen. Het nieuwe secundaire display van 9 inch geeft u controle over truckfuncties, zoals de maximaal acht camera's en apps. Het is ook gemakkelijk om volledige controle over uw assen en differentiëlen te krijgen. Dit is het commandocentrum van uw mobiele kantoor. En met de spraakbesturing van de Volvo FM-cabine heeft u volop assistentie.

Hoogwaardige afwerking

De binnenoppervlakken en materialen stralen eersteklas kwaliteit uit, ongeacht het uitrustingsniveau. Keuze uit drie uitrustingsniveaus en een breed scala aan kleuren. U vindt zeker iets in uw stijl.

Volledige controle

De cabine is gebouwd voor zicht. Voor nog meer controle kunt u maximaal acht camera's op de truck monteren en de weergave op het secundaire display bekijken. U kunt continu uw truck, het verkeer in de buurt en uw lading in de gaten houden.

Ruimte en opslag

Alle Volvo FM-cabineversies bieden een ruimtelijk gevoel en slimme opslag voor de zaken die u nodig heeft. De opbergruimte achter in de dagcabines en de handige opbergruimte onder het bed in de slaapcabines zijn slechts enkele voorbeelden.

Uitrustingsniveaus

Keuze uit drie uitrustingsniveaus voor het interieur en een breed scala aan kleuren.

Uitrustingsniveau Robust

Wordt geleverd met vinyl bekleding, rubbermatten, sierlijsten en afwerklijsten. Ontdek de verschillende uitrustingsniveaus voor het exterieur in de Volvo Truck Builder.

Uitrustingsniveau Dynamic

Wordt geleverd met textiel bekleding, rubbermatten, sierlijsten en afwerklijsten. Ontdek de verschillende uitrustingsniveaus voor het exterieur in de Volvo Truck Builder.

Uitrustingsniveau Progressive

Wordt geleverd met velours of leren bekleding, rubbermatten, sierlijsten en afwerklijsten. Ontdek de verschillende uitrustingsniveaus voor het exterieur in de Volvo Truck Builder.

Stel uw ideale Volvo FM samen

Accessoires voor uw nieuwe Volvo FM

Bestel hem zoals u het wilt!

Foto's interieur Volvo FM

Nieuwsgierig naar de Volvo FM?

Uw dealer beantwoordt graag al uw vragen. Uiteraard geheel vrijblijvend.