Volvo Trucks

NEDERLAND

×

Kracht ontmoet precisie

Aandrijflijnen nieuwe Volvo FM

De juiste kracht en controle voor het werk dat u doet en de plaatsen waar u naartoe gaat. U kunt nu de Volvo FM-aandrijflijn preciezer dan ooit aanpassen. U krijgt de kracht om het werk soepel te laten verlopen en wij zorgen dat het brandstofverbruik zo efficiënt mogelijk is. Haal er meer uit dan u erin steekt. Dat is winstgevendheid.

Motoren

De kern van de Volvo FM-aandrijflijnen wordt gevormd door onze D11 Step D-motorreeks (330 pk, 380 pk, 430 pk of 460 pk) of de D13 Step D-motorreeks (420 pk, 460 pk of 500 pk). Er zijn ook LNG-motoren met 420 of 460 pk. Welke past het beste bij u en uw bedrijf?

Rijeigenschappen

Welke motor u ook kiest voor uw Volvo FM, u heeft de beschikking over een indrukwekkend koppel over een breed toerenbereik. Dit resulteert in uitstekende rijeigenschappen en een laag brandstofverbruik.

Alternatieve brandstoffen

Als u uw ecologische voetafdruk echt wilt verkleinen, kiest u voor de Volvo FM LNG. Die rijdt op LNG of Bio-LNG, waardoor een volledig fossielvrije operatie mogelijk is. Bovendien zijn al onze dieselmotoren geschikt voor zowel diesel als HVO. Wilt u op biodiesel rijden? Er zijn speciale uitvoeringen van de Volvo FM die dit mogelijk maken.

Meer over Volvo FM LNG >

I-Shift

I-Shift is de automatisch schakelende versnellingsbak van Volvo Trucks die het rijden eenvoudiger, veiliger en comfortabeler maakt. Er hoeft niet te worden geworsteld met een zwaar koppelingspedaal en een versnellingshendel. Elk schakelmoment verloopt automatisch perfect getimed. Met een reeks nieuwe rijprogramma's kunt u I-Shift afstemmen op uw eisen. Voor de Volvo FM is I-Shift ook verkrijgbaar met kruipversnellingen of met I-Shift Dual Clutch. 

Meer over I-Shift >

Stel uw ideale Volvo FM samen