Trucks

Afgestemd op actie

Chassis nieuwe Volvo FMX

Of u nu op de weg rijdt of op onverhard terrein, u heeft een chassis nodig dat is gebouwd om dagelijks vele acties te verrichten. U heeft wellicht een opbouw die speciaal is gebouwd voor uw werkzaamheden. We passen uw chassis aan zodat u met succes uw werkzaamheden kunt uitvoeren, met componenten en systemen die gegarandeerd nog vele jaren betrouwbaar werken.
 

Ongeacht of u actief bent in een groeve of op drukke bouwplaatsen, de Volvo FMX is een precisie-instrument waarop u kunt rekenen. Kies voor een veelzijdige truck met een luchtvering achter die speciaal is gebouwd voor gebruik in de bouw, of een truck met bladvering die enorme asbelastingen aankan. Met Volvo Dynamic Steering zijn de bediening en uitstraling ongeëvenaard.
 

Met de flexibiliteit van het Volvo-chassis is elke vorm van opbouw mogelijk voor alle soorten transportopdrachten. U krijgt uw Volvo FMX precies zoals u die wilt. Uw Volvo Trucks-dealer helpt u bij het specificeren van uw truck.

Voorassen voor 10/20 ton

Zwaar beladen? Geen probleem. De Volvo FMX is ontworpen voor hoge asbelastingen. Ongeacht of u bladvering of luchtvering kiest, de vooras kan tot 10 ton op een enkele as dragen. En 20 ton op dubbele voorassen. Dit vertaalt zich direct in verbeterde productiviteit.

Liftbare tandemas

Maak gebruik van de as wanneer u die nodig heeft. Met de liftbare tandemas kan de achterste aandrijfas worden ontkoppeld en omhoog worden gebracht tijdens het lossen. Net als bij een naloopas verkleint dit de draaicirkel aanzienlijk, vermindert de slijtage aan de banden en wordt het brandstofverbruik lager.

Meer over de liftbare tandemas

Vijf assen, rechtstreeks af fabriek

Zware ladingen vervoeren? U kunt een vijfassige truck krijgen die rechtstreeks af fabriek wordt geleverd. U heeft uw truck eerder en tegen lagere kosten voor aanpassingen. En u krijgt een truck met een volledige typegoedkeuring. U profiteert ook van een volledige Volvo-garantie en onze aftermarketondersteuning, wat op de lange duur uw bedrijfskosten kan verlagen.

Stel uw ideale Volvo FMX samen

Nieuwsgierig naar de Volvo FMX?

Uw dealer beantwoordt graag al uw vragen. Uiteraard geheel vrijblijvend.