Trucks

Gereed voor actie en geschikt om te pauzeren

Interieur nieuwe Volvo FMX

Achter het stuur van de Volvo FMX heeft u de touwtjes in handen. U heeft meer controle, betere ondersteuning en meer ruimte dan ooit tevoren. Deze plek is afgestemd op uw productiviteit.

Ruimtelijk en licht

Stap in de cabine van de Volvo FMX en u voelt zich thuis. Uw eerste indruk is waarschijnlijk dat het een ruime en lichte cabine is. De drie cabine-uitvoeringen bieden meer ruimte.

Comfort en veiligheid

Als u eenmaal zit, bevindt alles zich waar u het verwacht. Zet het stuur in de perfecte positie met het verstelbare stuur met kantelbare stuurkolom. Uw hand landt als vanzelf op de nieuwe I-Shift-versnellingshendel, netjes geïntegreerd in de stoel. Het zicht rondom de truck is van topniveau. De portierlijn is laag, de raamoppervlakken zijn royaal en elke hoek van het interieur is ontworpen om u de controle te geven.

Nieuw, volledig digitaal dashboard

Bovendien is het gehele dashboard nieuw, ontworpen zodat u uw handen aan het stuur kunt houden en uw aandacht op de weg. Hiermee krijgt u de volledige controle over alles wat u nodig heeft om uw werk nauwkeurig en efficiënt uit te voeren.

Het instrumentendisplay is volledig digitaal en biedt nieuwe mogelijkheden om de werkomgeving in elke situatie aan uw eisen aan te passen. Het nieuwe secundaire display van 9 inch geeft u controle over truckfuncties, zoals de maximaal acht camera's en intuïtief regelen van de tractie. En met de spraakbesturing in de cabine van de Volvo FMX heeft u volop assistentie.

Hoogwaardige afwerking

De binnenoppervlakken en materialen stralen eersteklas kwaliteit uit, ongeacht het uitrustingsniveau. Keuze uit drie uitrustingsniveaus en een breed scala aan kleuren. U vindt zeker iets in uw stijl.

Uitrustingsniveaus

Keuze uit drie uitrustingsniveaus voor het interieur en een breed scala aan kleuren.

Uitrustingsniveau Robust

Wordt geleverd met vinyl bekleding en rubbermatten. Ontdek de verschillende uitrustingsniveaus voor het exterieur in de Volvo Truck Builder.

Uitrustingsniveau Dynamic

Wordt geleverd met bekleding van textiel en rubbermatten. Ontdek de verschillende uitrustingsniveaus voor het exterieur in de Volvo Truck Builder.

Uitrustingsniveau Progressive

Wordt geleverd met bekleding van velours of leer en rubbermatten. Ontdek de verschillende uitrustingsniveaus voor het exterieur in de Volvo Truck Builder.

Stel uw ideale Volvo FMX samen

Accessoires voor uw truck

Personaliseer uw truck

Interieurafbeeldingen Volvo FMX

Nieuwsgierig naar de Volvo FMX?

Uw dealer beantwoordt graag al uw vragen. Uiteraard geheel vrijblijvend.