Trucks

✔ Duizenden Nederlandse klanten ✔ Marktleider door maatwerk en innovatie ✔ 46 dealervestigingen ✔ Sinds 1927  

Meer informatie over de overstap naar elektrische trucks, Bio-LNG of een zuinige diesel?

We beantwoorden al uw vragen graag geheel vrijblijvend in een persoonlijke afspraak. U zit nergens aan vast.

Na het invullen van het onderstaande formulier neemt uw dichstbijzijnde Volvo Trucks-specialist z.s.m. (meestal binnen een dag) telefonisch of per e-mail contact met u op om een afspraak te plannen.

Kom onder andere meer te weten over:
 

✔️ De mogelijkheden en uitdagingen van alternatieve aandrijflijnen voor uw business, zoals elektrische trucks en trucks op Bio-LNG

✔️ Het brandstofverbruik van onze dieseltrucks

✔️ Asconfiguraties

✔️ Aandrijflijnen en motorvarianten

✔️ Opties om de veiligheid, het comfort en brandstofverbruik te verbeteren

✔️ Mogelijkheden m.b.t. het in- en exterieur

✔️ Uw mogelijkheden voor PTO's en opbouw

✔️ Volvo's klantportaal Volvo Connect en services als Fuel & Environment

✔️ Connected services zoals Real Time Monitoring

✔️ Levertijden

✔️ Prijzen, verzekering, financiering én subsidiemogelijkheden

✔️ Overige vragen die u heeft m.b.t. specifieke Volvo Trucks-modellen

✔️ Afspraak is 100% vrijblijvend

De ervaringen zijn ronduit positief. De truck is betrouwbaar, draait volwaardig mee in onze dagelijkse logistieke operatie en chauffeurs zijn er heel tevreden over. De goede ervaringen met de eerste Volvo FL Electric waren een belangrijke reden om weer voor Volvo-trucks te kiezen.
In een tender vergeleken we vijf merken met elkaar en op alle punten scoorde Volvo het best. Ook nu we al langere tijd met I-Save rijden, merken we het voordeel. De truck is echt heel zuinig. Het brandstofverbruik en daarmee de CO2-uitstoot van de nieuwe trucks is flink lager dan van de oude trucks.
Met de LNG-truck stoten we jaarlijks 30.000 kilo minder CO2 uit. En vanaf 2022 kan de truck in Tiel Bio-LNG (vloeibaar biogas afkomstig uit organisch materiaal, red.) tanken. Dat scheelt nog eens grote hoeveelheden uitstoot. De totale CO2-reductie komt dan uit op circa 50 procent.
Stilstand is absoluut niet wenselijk. Daar kunnen grote claims uit voortkomen. Bovendien brengt het veel onnodig werk met zich mee. Het grote voordeel dat Volvo Trucks biedt, is dat het een betrouwbare partner is. We zijn daardoor altijd zeker dat een truck zonder problemen van A naar B komt.