Volvo FE, een lid van de Volvo-familie

Deel van de familie

Het aerodynamische ontwerp met afgeronde hoeken. De gedurfde lijnen en vormen. De kenmerkende V-vormige verlichting. De Volvo FE is wellicht wat kleiner, maar dit betekent ook dat de truck wendbaarder en lichter is, twee zeer gewaardeerde eigenschappen voor toepassingen in en rondom steden. Maak kennis met een volwaardig lid van de Volvo-familie.

Het nieuwe uiterlijk van de Volvo FE

Een teken van excellentie

Bij de nieuw ontworpen Volvo FE is het klassieke Volvo Iron Mark van de grille naar boven verplaatst, naar een meer prominente plaats. Dit geeft de indruk van een grotere voorruit, wat de chauffeur ‘dichter’ bij de weg lijkt te brengen. De truck komt zo minder intimiderend over in druk verkeer.  

De nieuwe Volvo FE-cabine verlaagt de luchtweerstand

Laat de lucht maar stromen

Het aerodynamische ontwerp met afgeronde hoeken van de Volvo FE vermindert de luchtweerstand. Dit zorgt voor betere rijeigenschappen en een lager verbruik. En met zijn kenmerkende honingraatpatroon zorgt de frontgrille voor een efficiëntere luchtstroming, wat de motorkoeling en het nabehandelingsproces bevordert.

360° overzicht buitenkant

Hieronder staat een interactief overzicht van de cabine. Klik op de tekstvakken voor meer informatie. Klik op Volledig scherm voor een nog betere ervaring. De beschreven voorzieningen en functies zijn algemeen en kunnen afwijken van uw specifieke truck.

Keuze uit meer dan 650 kleuren. Helemaal groen.

U bespaart tijd en geld doordat u niet naar een afzonderlijke spuiterij hoeft. Bestel uw Volvo-cabine in de kleur die u wilt. Kies uit meer dan 650 verschillende schakeringen, tinten en kleuren. En als u niet vindt wat u zoekt, kunnen we welhaast elke kleur voor u mengen.

Wilt u een voorproefje? Gebruik de kleurenkiezer hieronder.

De kleuren op het computerscherm kunnen afwijken van de werkelijke kleuren. Ga naar uw Volvo-dealer om de echte kleurstalen te zien. Let op: niet alle kleuren zijn voor alle modellen en alle markten leverbaar. De afbeelding toont een truck met het hoogst mogelijke lakniveau.

Deze kleurenconfigurator bevat alle kleuren die beschikbaar zijn in het verkoopsysteem. Veel van de effen kleuren zijn ook verkrijgbaar met een laag in blanke lak. Neem contact op met uw Volvo Trucks-dealer als u de gewenste kleur niet kunt vinden.

Vind de dichtstbijzijnde dealer

Stop en staar

Oordeel zelf of de Volvo FE de fraaiste distributietruck op de weg is. Breng een bezoek aan uw plaatselijke Volvo Trucks-dealer.

Vind de dichtstbijzijnde dealer