I-Shift verbetert de productiviteit

I-Shift – onze slimste versnellingsbak ooit

I-Shift heeft het vrachtvervoer ingrijpend veranderd. Het is eenvoudig, betrouwbaar en uiterst efficiënt. Chauffeurs vinden het geweldig, omdat er geen zware koppeling is, geen hendel om mee te worstelen en omdat elk schakelmoment perfect getimed verloopt. Bovendien bespaart u met I-Shift tot 5% brandstof, dus ook onder transporteurs is het erg geliefd.

Volvo FE-cabine - voor veel comfort en een hoge productiviteit

De perfecte omgeving – voor werk en ontspanning

Vanaf het moment waarop u in de Volvo FE klimt (met behulp van de geoptimaliseerde instap) tot het moment waarop u uitstapt, is alles zo ontworpen dat u onderweg productiever bent. En rustiger aan het einde van de dag.

Neem een kijkje in de cabine
De Volvo FE wordt aangedreven door de D8K-motor.

Meer vermogen

Met de 350 pk van de D8K-motor kan de Volvo FE meer dan ooit. De chauffeurs kunnen meer doen in minder tijd. Meer vermogen om productief te zijn.

 

Bekijk de aandrijflijnspecificaties
De asbelasting tot 9 ton vergroot het laadvermogen.

Een ton extra op de vooras

De nieuwe vooras kan een asbelasting tot 9 ton aan. Dat is een ton extra vergeleken met de vorige uitvoering. Dit betekent meer laadvermogen en flexibiliteit om meer verschillende opdrachten aan te nemen. Zodat u nog productiever kunt zijn.

Bekijk de chassisspecificaties
Dynafleet maximaliseert de productiviteit

Dynafleet - maximaliseer uw productiviteit

Locaties, ladingen en niveaus. Rijtijden van de chauffeurs. Emissierapporten. Brandstofverbruik. Dynafleet geeft u in real-time gegevens over al uw trucks. Dit levert maximale productiviteit op en zorgt dat u de juiste beslissingen kunt nemen om de winst te verbeteren.

Vind de dichtstbijzijnde dealer

Verhoog uw productiviteit

Neem contact op met uw lokale Volvo Trucks-dealer. Hij weet precies hoe hij u en uw bedrijf zo productief mogelijk kan maken.

Vind de dichtstbijzijnde dealer