Volvo FE draadloos verbonden met de Volvo-werkplaats

Volvo Gold Contract

De Volvo FE is verkrijgbaar met een Gold-servicecontract. Dat houdt in dat de cruciale systemen van uw truck draadloos verbonden zijn met de Volvo-werkplaats en zo kunnen worden gevolgd. En dit betekent dan weer dat uw truck alleen voor onderhoud wordt ingepland als dat echt nodig is. Kleine problemen kunnen worden opgespoord voordat ze uitgroeien tot grote problemen. Onderhoud en reparaties kunnen worden uitgevoerd tijdens geplande uitvaltijd. Uw truck brengt zo minder tijd door in de werkplaats en meer tijd op de weg.

Maak kennis met onze Volvo-servicecontracten
Volvo FE en Volvo Action Service

Volvo Action Service

Een ongeplande stop in niemandsland? Bel het nummer van Volvo Action Service en u wordt binnen luttele seconden verbonden met een casecoördinator. Hij stuurt vervolgens de juiste monteur met het juiste gereedschap op pad. 24 uur per dag, 7 dagen per week en waar u zich ook maar bevindt.

Innovatieve veiligheidsvoorziening van de Volvo FE

Minder ongevallen. Grotere beschikbaarheid

We zijn geobsedeerd door veiligheid. Veiligheid zit in ons DNA en staat centraal bij het ontwerp van elke Volvo-truck. Hoe minder ongelukken u heeft, hoe meer tijd uw truck onderweg is. De innovatieve veiligheidsvoorzieningen van de Volvo FE beschermen de truck, de chauffeur en andere weggebruikers.

Levensreddende veiligheidsvoorzieningen
Vind de dichtstbijzijnde dealer

U wilt een grotere beschikbaarheid?

Uw lokale Volvo Trucks-dealer weet alles over het verhogen van beschikbaarheid. Kom langs of bel even.

Vind de dichtstbijzijnde dealer