De Volvo FH stelt uw winstgevendheid al vanaf 1993 veilig

Meteen vanaf de introductie 25 jaar geleden stelt de Volvo FH nieuwe normen op het gebied van trucktransporten. Niet in de laatste plaats als het gaat om productiviteit en winstgevendheid van uw bedrijf. We vieren dit met een cadeau voor iedereen: de belofte van Driving Progress. Een nog betere beschikbaarheid, nieuwe en baanbrekende veiligheidsconcepten en oplossingen die de race naar nul emissies versnellen.

Van de eerste tot laatste dag de droom van de chauffeur

Chauffeurs zijn de ware helden in de wereld van trucks. Het ontwerp van de Volvo FH is daarom altijd gericht op een veilige, ergonomische en comfortabele werkplek voor de chauffeur. We weten dat onze innovaties het dagelijkse leven van vrachtwagenchauffeurs hebben verbeterd, en er liggen nog meer verbeteringen in het verschiet. Eén ding blijft in ieder geval altijd hetzelfde: de Volvo FH is de droom van de chauffeur.

Een chauffeur in zijn Volvo FH

Hoe de Volvo FH de favoriet van de chauffeurs werd

De Volvo FH is al 25 jaar favoriet bij chauffeurs. Dat was ook het doel vanaf het begin af aan. En doordat we ons bij elke upgrade richten op het perspectief van de chauffeur, is het resultaat een truck die meer is dan alleen een werkplek. Het is een manier van leven.

Bekijk de film
Oudere foto uit de fabriek

Het verhaal achter de Volvo FH

Innovatie houdt nooit op. In 1993 werden nieuwe wegen ingeslagen met de komst van de Volvo FH. 25 jaar later zoekt de Volvo FH nog steeds de grenzen op. Maar voor het succes moest er veel werk worden verzet en moesten moeilijke beslissingen worden genomen.

Bekijk de film
Volvo FH in een droog landschap

25 plaatsen waar de Volvo FH zich thuis voelt

Volvo FH presteert optimaal op één plek: op aarde. Regen, wind, zon en droogte. Drukke wegen of uitgestrekte vlakten. Bekijk 25 plaatsen waar de Volvo FH de uitdaging aangaat.

Meer informatie
De Volvo FH in de rode introductiekleur

25 innovaties van de Volvo FH

De Volvo FH was 25 jaar geleden bij de introductie al innovatief, en tot op de dag van vandaag wordt hij gezien als de meest geavanceerde truck op de markt. We laten u 25 innovaties zien zien die Volvo FH hebben gemaakt tot wat hij nu is.

Bekijk 25 innovaties
De favoriet van vrachtwagenchauffeurs

De favoriet van vrachtwagenchauffeurs

De Volvo FH zit in het hart van veel vrachtwagenchauffeurs. Zo ook in dat van de Braziliaanse chauffeur Guilherme, die wel een héél bijzondere bruiloft kende...

25 jaar aan innovaties van de Volvo FH

25 jaar aan innovaties van de Volvo FH

In 2018 viert de Volvo FH het succes van zijn eerste 25 jaar. 'Driving Progress' betekent altijd voorlopen op de concurrentie. Hier ziet u hoe Volvo Trucks dit in de afgelopen 25 jaar heeft toegepast op de Volvo FH.

Meer over innovaties
Volvo FH 25 Year Special Edition op het platteland

De Volvo FH 25 Year Special Edition

Bekijk de truck
Vind de dichtstbijzijnde dealer

De Volvo FH van dichtbij bekijken

Wilt u het resultaat zien van 25 jaar ontwikkeling? Neem dan nu contact op met uw lokale Volvo Trucks-dealer.

Vind de dichtstbijzijnde dealer