Geheel verstelbaar stuur met verstelbare stuurkolom

Volvo Dynamic Steering

Sturen. Bochten nemen. Continu aanpassen. De bewegingen zijn betrekkelijk gering, maar de herhaalde effecten zijn van grote invloed op het lichaam. Nek, rug en schouders krijgen het te verduren. Althans, zo was het. Met Volvo Dynamic Steering kunt u sturen met één vinger, waardoor de vermoeidheidsverschijnselen met wel 85% afnemen.

Volvo Dynamic Steering
De keuzehendel van I-Shift

I-Shift

I-Shift heeft het vrachtvervoer ingrijpend veranderd. Het is eenvoudig, betrouwbaar en uiterst efficiënt. Er is geen zware koppeling, geen hendel om aan te trekken en elk schakelmoment verloopt perfect getimed. Dit bespaart ook tot 5% brandstof.

Schakel over op I-Shift
De I-Shift Dual Clutch gezien vanaf de motor

I-Shift Dual Clutch

Met de I-Shift Dual Clutch die is geïnspireerd op de wereld van racewagens, gaan we nog een stapje verder. Tijdens het rijden in een bepaalde versnelling wordt alvast de volgende versnelling geselecteerd. Door de constante toevoer van vermogen kunt u snel accelereren en de snelheid handhaven op hellingen, waardoor uw productiviteit toeneemt.

Ontdek de I-Shift Dual Clutch
De Work Remote-eenheid

Chauffeursvriendelijk laden

Elektronisch geregelde vering zorgt voor sneller, gemakkelijker en veiliger laden en lossen. Het systeem onthoudt de hoogten van verschillende laadplatforms. Het houdt het chassis stabiel. De truck perfect in evenwicht. De truck wordt geleverd met een handschoenvriendelijke afstandsbediening, zodat u alles kunt regelen vanuit de cabine of terwijl u om de truck heen loopt.

Volvo FH Globetrotter-cabine, Oosterse stijl

De perfecte omgeving – voor werk en ontspanning

De nieuwe cabine biedt meer hoogte. Een kubieke meter extra ruimte. En tal van innovatieve technologieën, zoals I-Park Cool, waardoor de uren buiten werktijd net zo stil en comfortabel worden als de uren achter het stuur.

Chauffeurscompartiment Volvo FH

Dynafleet - maximaliseer uw productiviteit

Locaties, ladingen en niveaus. Rijtijden van de chauffeurs. Emissierapporten. Brandstofverbruik. Dynafleet geeft u in real-time gegevens over al uw trucks. Dit levert maximale productiviteit op en zorgt dat u de juiste beslissingen kunt nemen om de winst te verbeteren.

De Volvo FH-motor van dichtbij

Ongelooflijke trekkracht

De D16 is de kampioen zwaargewicht voor langeafstandstransporten. 750 paardenkrachten. 3.550 Nm aan koppel. En 90% daarvan is in een oogwenk beschikbaar. De motor is in zijn element bij het vervoeren van zware ladingen in heuvelachtig terrein. Dat geldt ook voor u als u vermogen nodig heeft om productief te zijn.

Vind de dichtstbijzijnde dealer

Verhoog uw productiviteit

Neem contact op met uw lokale Volvo Trucks-dealer. Hiermee haalt u het maximale uit elke kilometer.

Vind de dichtstbijzijnde dealer