Lees meer over ons Gold Contract voor de Volvo FH-trucks

100% inzetbaarheid – gegarandeerd

Hoogwaardig ontwerp, superieur onderhoud en uitgebreid ondersteuningsnetwerk. Voeg onze telematicatechnologie en Volvo Gold Contract toe, en u krijgt de garantie van 100% inzetbaarheid. Dat betekent dat uw truck altijd beschikbaar zal zijn als u deze nodig heeft. En als dat niet het geval is, wordt u hiervoor gecompenseerd.

Verbeter uw inzetbaarheid
Telematics

TELEMATICGATEWAY – UW MONTEUR AAN BOORD

Met deze slimme technologie kan de werkplaats informatie zien over de motor, de kilometerstand en het brandstofverbruik. Technici kunnen ook diagnostische storingscodes zien en de status bekijken van essentiële componenten (remblokken, koppeling, accu, enzovoort). Door controle op deze manier vermindert het aantal ongeplande stops. Het betekent ook dat de werkplaats geheel is voorbereid als u aankomt, zodat u in de kortst mogelijke tijd weer op weg bent.

VAS On Call - service wanneer en waar u die nodig heeft.

Volvo Action Service On-Call – met een druk op de knop

Een ongeplande stop in niemandsland? Druk op de VAS On Call-knop en u wordt meteen verbonden met een operator die uw taal spreekt (de truck controleert de nationaliteit van de kaart in de digitale tachograaf). De operator weet uw exacte locatie, uw chassis-ID en kan alle diagnostische storingscodes doorgeven aan de monteur. Blijf rustig zitten, er is al hulp onderweg.

Kies voor de VAS-knop
Veiligheid en inzetbaarheid gaan hand in hand

Minder ongevallen. Grotere inzetbaarheid

We zijn geobsedeerd door veiligheid. Veiligheid zit in ons DNA en staat centraal bij het ontwerp van elke Volvo-truck. Hoe minder ongelukken u meemaakt, hoe meer tijd uw truck (en de chauffeur) op de weg zit. De Volvo FH is onze veiligste Volvo. Ooit. De wagen zit boordevol met veiligheidsvoorzieningen om de truck, de chauffeur en andere weggebruikers te beschermen.

Maak kennis met 's werelds veiligste Volvo
Vind de dichtstbijzijnde dealer

Klinkt 100% inzetbaarheid u goed in de oren?

Uw lokale Volvo Trucks-dealer weet alles over het verhogen van inzetbaarheid. Kom langs of bel even.

Vind de dichtstbijzijnde dealer