Ingebouwde slaapkwaliteit

I-Park Cool is speciaal ontworpen, op de fabriek geïnstalleerd en geheel geïntegreerd in het klimaatsysteem van het voertuig. Dus wanneer de temperatuur 's nachts scherp daalt, neemt de standkachel het over en kunt u slapen bij een door u ingestelde temperatuur tot aan de volgende ochtend.

Geniet van energie-efficiënte koeling

I-Park Cool is zo efficiënt dat de hele nacht 1000 W koelcapaciteit kan worden geleverd. Als u wilt pauzeren op een hete dag, kunt u maar liefst een uur lang een koeling van 2.500 W krijgen.

Volledige stahoogte in de Volvo FH Globetrotter en Globetrotter XL

Houd de cabineruimte voor uzelf

Het laatste dat we met de extra kubieke meter ruimte in de Volvo FH16 willen doen, is er een airco-unit in plaatsen. Dat hebben we dan ook niet gedaan. I-ParkCool is geïntegreerd in het klimaatsysteem en laat u dus alle ruimte.

Volvo FH16 ingepakt in ijs in de woestijn

Verspil geen druppel brandstof

Het plaatsen van een airco boven op het dak is wellicht gebruikelijk, maar het is zeker niet rendabel. I-Park Cool is ingebouwd, waardoor de stroomlijning en het brandstofverbruik precies zo zijn als nodig is.

Volvo FH16 zorgt voor een goede nachtrust

Zorg voor een stille nachtrust.

I-ParkCool is 20 dB stiller dan andere aircosystemen. Dat vertaalt zich in een 75% minder waargenomen geluidsniveau, betere slaapkwaliteit en een veel opgewektere ochtend.

Vind de dichtstbijzijnde dealer

Tijd om af te koelen?

Ga naar uw lokale Volvo Trucks-dealer voor een demonstratie van I-Park Cool en meer informatie over de uiterst intelligente Volvo FH16.

Vind de dichtstbijzijnde dealer