Film waarin de beloftes van het Volvo Gold Contract worden uitgelegd

De sleutel is de Telematicgateway

Volvo-truck verbonden via Telematicgateway

Slimmere onderhoudsplanning

Met het Volvo Gold Contract gaat onderhoud niet ten koste van de beschikbaarheid. De Telematicgateway geeft de werkplaats toegang tot motorgegevens, kilometerstand, brandstofverbruik en de status van essentiële onderdelen terwijl u onderweg bent. Dit houdt in dat de truck pas voor onderhoud wordt ingepland als dat daadwerkelijk nodig is. U wordt ook op de hoogte gebracht van een probleem voordat u daarvoor van de weg af moet, en wanneer u bij de werkplaats aankomt, hebben ze alles in gereedheid gebracht. Zodoende wordt er geen tijd of geld verspild.

Volvo-monteur in het kantoor

Routinematig onderhoud, overal ter wereld

Voor sommig onderhoud hoeft u niet eens naar de werkplaats te komen. Met Features Online heeft een technicus op afstand toegang tot uw truck om het weergegeven brandstofverbruik, de grootte van de brandstoftank (als u extra tanks heeft gemonteerd) en de door u gewenste maximumsnelheid te kalibreren. Het is zelfs mogelijk om de aslastindicatorfunctie op afstand te activeren. U hoeft alleen maar een paar minuten langs de kant van de weg te stoppen om de virtuele monteur het te laten regelen.

De knop Volvo Action Service

Uitstekende hulp bij pech onderweg

Ongeplande stops komen nu eenmaal voor, dus het Volvo Gold Contract bevat Volvo Action Service On Call. Druk op de VAS-knop op uw dashboard en u wordt meteen verbonden met een operator die uw taal spreekt. Zij kennen uw exacte positie en hebben toegang tot de diagnostische storingscodes van uw truck. Binnen enkele minuten wordt een servicewagen op pad gestuurd met de juiste monteur, gereedschappen en reserveonderdelen voor de taak. Geen verspilling van tijd. Geen verspilling van middelen.

Wat maakt Volvo Action Service speciaal?
Vind de dichtstbijzijnde dealer

Op weg gaan. En blijven rijden

Bekijk hoe u 100% beschikbaarheid kunt bereiken door in contact te blijven met uw lokale Volvo Trucks-dealer.

Vind de dichtstbijzijnde dealer