Volvo FL: een volwaardig lid van de Volvo-familie

Deel van de familie

Het aerodynamische ontwerp met afgeronde hoeken. De gedurfde lijnen en vormen. De kenmerkende V-vormige verlichting. De Volvo FL mag dan kleiner zijn dan zijn gespierde broers voor de lange afstand, het is onmiskenbaar dat ze hetzelfde DNA delen. Maak kennis met een volwaardig lid van de Volvo-familie.

Het nieuwe uiterlijk van de Volvo FL

Een teken van excellentie

In het nieuwe ontwerp van de Volvo FL is het klassieke Volvo Iron Mark verplaatst van de grille naar een hogere, meer prominente plaats. Dit geeft de indruk van een grotere voorruit, wat de chauffeur ‘dichter’ bij de weg lijkt te brengen. De truck komt zo minder intimiderend over in druk verkeer.  

Het aerodynamische ontwerp van nieuwe Volvo FL

Laat de lucht maar stromen

Het aerodynamische ontwerp met afgeronde hoeken van de Volvo FL vermindert de luchtweerstand. Dit zorgt voor betere rijeigenschappen en een lager verbruik. En met zijn kenmerkende honingraatpatroon zorgt de frontgrille voor een efficiëntere luchtstroming, wat de motorkoeling en het nabehandelingsproces bevordert.

Volvo FL 4x4, voor slechte wegen

Duidelijk herkenbaar

De kenmerkende striping is speciaal ontworpen voor de Volvo FL 4x4 en verschilt van de uitvoeringen met tweewielaandrijving. Dit geeft bovendien een robuuste uitstraling en zorgt dat de wagen opvalt in de menigte.

360° overzicht buitenkant

Hieronder staat een interactief overzicht van de cabine. Klik op de tekstvakken voor meer informatie. Klik op Volledig scherm voor een nog betere ervaring. De beschreven voorzieningen en functies zijn algemeen en kunnen afwijken van uw specifieke truck.

Keuze uit meer dan 650 kleuren. Helemaal groen.

U bespaart tijd en geld doordat u niet naar een afzonderlijke spuiterij hoeft. Bestel uw Volvo-cabine in de kleur die u wilt. Kies uit meer dan 650 verschillende schakeringen, tinten en kleuren. En als u niet vindt wat u zoekt, kunnen we welhaast elke kleur voor u mengen.

Wilt u een voorproefje? Gebruik de kleurenkiezer hieronder.

De kleuren op het computerscherm kunnen afwijken van de werkelijke kleuren. Ga naar uw Volvo-dealer om de echte kleurstalen te zien. Let op: niet alle kleuren zijn voor alle modellen en alle markten leverbaar. De afbeelding toont een truck met het hoogst mogelijke lakniveau.

Deze kleurenconfigurator bevat alle kleuren die beschikbaar zijn in het verkoopsysteem. Veel van de effen kleuren zijn ook verkrijgbaar met een laag in blanke lak. Neem contact op met uw Volvo Trucks-dealer als u de gewenste kleur niet kunt vinden.

VT

Is uw aandacht getrokken?

Bekijk de stijl en de vorm van de Volvo FL van dichtbij en breng een bezoek aan uw lokale Volvo Trucks-dealer.

Vind de dichtstbijzijnde dealer