Ergonomisch gevormd chauffeurscompartiment

Ergonomisch gedacht

Instrumenten. Schakelen. Bedieningselementen. Opbergen. In de Volvo FL vindt u alles wat u nodig heeft, precies op de gewenste plek, en ook altijd binnen handbereik. Dat betekent minder bewegingen. Minder rekken en strekken. Uw handen blijven daardoor meer aan het stuur en uw ogen meer op de weg.

Comfortabele en veilige chauffeursstoel

De chauffeursstoel

Hier brengt u uw dag door. Daarom moet deze perfect zijn. We hebben de stoel van de Volvo FL opnieuw ontworpen en deze veiliger, stijlvoller en extra duurzaam gemaakt. De verankering is verbeterd. De hoofdsteun en de veiligheidsgordel zijn nu geïntegreerd. En de zware, vuilafstotende stoffen vormen een aanvulling op de rest van het interieur. 

Volop opbergruimte voor al uw spullen

Volop ruimte voor uw spullen

Op het dashboard. In de portieren. Boven uw hoofd. Tussen de stoelen. Neem een kijkje in de cabine van de Volvo FL en u zult een overvloed aan opbergruimte aantreffen. En u kunt die zelfs nog verder uitbreiden.

360° overzicht buitenkant

Hieronder staat een interactief overzicht van de cabine. Klik op de tekstvakken voor meer informatie. Klik op Volledig scherm voor een nog betere ervaring. De beschreven voorzieningen en functies zijn algemeen en kunnen afwijken van uw specifieke truck.

Vind de dichtstbijzijnde dealer

Geniet van het comfort

Breng een bezoek aan uw lokale Volvo Trucks-dealer als u de cabine die speciaal is ontworpen voor u, van dichtbij wilt bekijken.

Vind de dichtstbijzijnde dealer