Het is een vriendelijke, veilige en hardwerkende truck

Jonas Sandström

Exterior Designer, Volvo Trucks

Volvo FM voor regionale transporten en stedelijke distributie

Vormgeving voor de stad

De truck krachtig, Aerodynamisch. En gebouwd voor de weg. Maar de Volvo FM voelt zich ook thuis in de stad. De FM ziet er wat minder assertief uit dan een paar van zijn familieleden. En ook minder groot. Daarom is het voor voetgangers, fietsers en automobilisten gemakkelijker om oogcontact te maken met de chauffeur. En dat leidt op elk vlak tot prettigere en veiligere ritten. 

De aerodynamische lijnen van nieuwe Volvo FM

Deel van de familie

Opnieuw doordacht. Opnieuw getekend. Opnieuw vormgegeven. Maar vertrouwder dan ooit tevoren. Met zijn aerodynamische lijnen en de V-vormige lichten is de FM duidelijk een lid van de Volvo-familie. Toch behield het de eigenschappen die het vorige model zo populair maakten. En te oordelen naar de stoere, nieuwe grille is er nog een stukje bravoure aan toegevoegd.

De nieuwe Volvo FM-bakwagen met doosvormige opbouw

Lage slaapcabine

Meer capaciteit nodig? Maak gebruik van de ruimte boven op het dak van de verlaagde slaapcabine. Samen met het extra lage chassis meet deze cabine slechts 261,5 centimeter van wegdek tot dak, waardoor er volop ruimte is voor autotransporters en andere toepassingen waar de hoogte van belang is.

Meer informatie over de lage slaapcabine

Keuze uit meer dan 650 kleuren. Helemaal groen.

U bespaart tijd en geld doordat u niet naar een afzonderlijke spuiterij hoeft. Bestel uw Volvo-cabine in de kleur die u wilt. Kies uit meer dan 650 verschillende schakeringen, tinten en kleuren. En als u niet vindt wat u zoekt, kunnen we welhaast elke kleur voor u mengen. Wilt u een voorproefje? Gebruik de kleurenkiezer hieronder.

De kleuren op het computerscherm kunnen afwijken van de werkelijke kleuren. Ga naar uw Volvo-dealer om de echte kleurstalen te zien. Let op: niet alle kleuren zijn voor alle modellen en alle markten leverbaar. De afbeelding toont een truck met het hoogst mogelijke lakniveau. Deze kleurenconfigurator bevat alle kleuren die beschikbaar zijn in het verkoopsysteem. Veel van de effen kleuren zijn ook verkrijgbaar met een laag in blanke lak. Neem contact op met uw Volvo Trucks-dealer als u de gewenste kleur niet kunt vinden.

Vind de dichtstbijzijnde dealer

Maak kennis met de Volvo FM

Nu is het juiste moment voor een nieuwe kennismaking met de Volvo FM. Uw lokale Volvo Trucks-dealer laat u elke voorziening van dichtbij zien.

Vind de dichtstbijzijnde dealer