Het Volvo FM-kantoor

Stap binnen in uw kantoor

Rustig, professioneel en uitermate goed voorzien: dit is een werkplek waar u echt tijd wilt doorbrengen. De kleuren en het materiaal zijn nauwgezet uitgekozen. Het dashboard vormt een elegante curve rondom de ruimte. En door de extra brede voorruit kunt u de hele weg in de gaten houden.

Het nieuwe dashboard van de Volvo FM

Alles binnen handbereik

Zonder voorover te leunen. Zonder u uit te rekken. En zonder uw ogen van de weg te halen. In de Volvo FM zijn uw instrumenten precies waar u ze nodig heeft. Belangrijke informatie in één oogopslag. Met de instelbare knoppen kunt u zorgen dat de meest gebruikte functies vlakbij zitten. 

Veel opbergmogelijkheden in de nieuwe Volvo FM

Volop ruimte voor uw spullen

Van pennen en klemborden tot uw telefoon en uw favoriete mok: vaak zijn het de kleine dingen die u helpen bij het uitvoeren van het werk. Daarom hebben we veel handige opbergvakken gecreëerd. De royale opbergruimten voorin, onder het bed, achterin en aan de buitenkant kunnen precies op uw behoeften worden afgestemd. En er zijn ook volop compartimenten waarin u uw papieren kunt opbergen. Er is zelfs een laptophouder, een prullenbak en een uitklapbare houder voor een tweeliterfles.

De nieuwe, comfortabele chauffeursstoel van de Volvo FM

Zit u prettig?

De chauffeursstoel heeft een uitstekende ondersteuning, een groter bereik en meer beenruimte. De stoel kan 20 cm naar voren en naar achteren worden versteld, en 10 cm verticaal. Met een uniek zitcomfort.

Afstelbaar en gekanteld stuur van de Volvo FM

De perfecte rijpositie

Het stuur kan in verticale richting 90 mm worden bijgesteld en 28 graden worden gekanteld. De afstelling kan handig worden geregeld met een voetpedaal en het stuur kan worden opgeklapt bij het in- en uitstappen. Het ergonomische ontwerp biedt verschillende greepopties; zodat dit de hele dag lang comfortabel in de hand ligt. U kunt ook kiezen voor leer, voor wat extra luxe.

Volvo FM systeem voor services

Systeem voor services en infotainment

Gebruiksvriendelijke navigatie, Dynafleet, verbeterde communicatie en hoogwaardige audio. Het geïntegreerde systeem van Volvo Trucks voor services en infotainment levert deze voorzieningen via één interface met een 7-inch aanraakscherm. De bediening verloopt handmatig, via spraakbesturing en met de knoppen op het stuur.

Een nieuwe ervaring in de cabine

Volvo FM gebruiksvriendelijk

Gebruiksvriendelijk

Eenvoudige bediening voor services en infotainment. Ontdek de voordelen: een betere en veiligere rijervaring, eenvoudige navigatie en een efficiënt transportinformatiesysteem.

Dit systeem combineert de audio- en entertainmentunit in de cabine met Dynafleet en navigatiefuncties.

De integratie van services en infotainment levert een gebruiksvriendelijk systeem op. Raak het scherm aan, druk op de knoppen op het stuur of gebruik uw stem. Wat u het beste uitkomt.

360° overzicht binnenkant

Hieronder staat een interactief overzicht van het interieur van de cabine. Klik op de tekstvakken voor meer informatie. Klik op Volledig scherm voor een nog betere ervaring. De beschreven voorzieningen en functies zijn algemeen en kunnen afwijken van uw specifieke truck.

Vind de dichtstbijzijnde dealer

Maak het u gemakkelijk

Kies uw rijpositie. Probeer het bed uit. Bewonder het uitzicht. Uw lokale Volvo Trucks-dealer kan alle functies van de Volvo FM-cabine toelichten.

Vind de dichtstbijzijnde dealer