Wanneer de cabine niet alleen een plek is om te werken maar ook om te wonen. Dan bent u afhankelijk van cabinefuncties en apparaten die energie nodig hebben, ook als de motor is uitgeschakeld. Daarom bieden we nu een accusysteem dat zorgt voor veel leefcomfort in de cabine, zonder dat het startvermogen van de truck in de problemen komt.

Geen accuproblemen met de Volvo FM door de nieuwe, dubbele accu van Volvo Trucks

Twee accu's, afzonderlijke circuits

Het geheim achter het continue vermogen zijn twee afzonderlijke accusets met afzonderlijke circuits. Het ene is alleen bestemd voor het starten van de motor en het tweede ondersteunt de woonvoorzieningen in de cabine. Gebruik de airco en het mediasysteem, en laad apparaten op zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de startaccu van de truck.

Gelaccu's van Volvo Trucks hebben een langere gebruiksduur

Gelaccu's - langere levensduur

Het systeem met twee accu's werkt met de gelaccutechnologie voor de woonvoorzieningen en met verbeterde natte accu's voor het starten. De gelaccu's kunnen probleemloos worden ontladen en geven een langere gebruiksduur dan de traditionele natte accu's. Er is ook een versie leverbaar met één set gelaccu's. Gelaccu's gaan 10–15 keer langer mee dan natte accu's.

Geen accuproblemen met de Volvo FM door de nieuwe, dubbele accu

Stationair laten draaien behoort tot het verleden

Het is niet langer nodig om de motor 's nachts stationair te laten draaien of midden in de nacht de accustatus te controleren. U kunt rustig slapen, de startaccu heeft voldoende kracht op het moment dat u dat nodig heeft.

Grafiek met oplaadcycli voor het systeem met twee accu's

Gebruikscyclus

Gelaccu's behouden hun laadcapaciteit ook na honderden ontlaad- en laadcycli.

Het systeem met twee accu's wordt automatisch gecontroleerd

Automatische controle. Zodat u het niet hoeft te doen

De laadniveaus worden automatisch in de gaten gehouden zodat u nooit zonder voeding komt te zitten. Alle extra apparatuur zal eerst uitvallen en u ontvangt een vroegtijdige waarschuwing voordat het startvermogen in gevaar komt.

Kies het gewenste voedingsniveau

Zorg voor optimale voedingscapaciteit. Kies uit drie hoofdniveaus voor accusystemen in uw Volvo FM.

Type Vermogen
Eén systeem met loodzuuraccu 170 of 225 Ah
Eén systeem met gelaccu 210 Ah
Systeem met twee accu's Loodzuuraccu van 75 Ah voor starten + gelaccu 210 Ah voor woonvoorzieningen
Vind de dichtstbijzijnde dealer

Uw accuproblemen gedag zeggen?

Neem contact op met uw dichtstbijzijnde Volvo Trucks-dealer voor meer informatie over het systeem met dubbele energie-opslag.

Vind de dichtstbijzijnde dealer