Eenvoudig te specificeren chassis voor elke transporttaak

Hoe flexibel is de FM?

Heel flexibel. Het maakt niet uit aan welke kant de brandstoftanks worden geplaatst. We kunnen de positie van de gereedschapskisten, brandstoftanks en AdBlue-tanks veranderen. De lengte van het achterchassis kan in stappen van 50 mm worden aangepast. We bieden een uitgebreide keuze aan wielbases. En we kunnen dit allemaal af fabriek aanpassen om te voldoen aan uw exacte specificaties.

Bekijk de chassisopstelling
Volvo FM op de taak afgestemd af fabriek

Fabrieksgarantie

Uw Volvo FM is uniek. Meteen na de bestelling worden de specificaties in de fabriek geoptimaliseerd. Voor extreme toepassingen kan het chassis op maat worden gemaakt in de fabriek. Hierdoor neemt de kwaliteit toe, wordt de doorlooptijd verkort en krijgt u een vollediger garantie: het volledige Volvo-pakket.

De Volvo Bodybuilder Interface maakt het gemakkelijk

Slimme bedrading

Dankzij Volvo FM’s Bodybuilder Interface kan de carrosseriebouwer verbinding maken met het elektrische systeem van de truck om functies aan te passen. Naast het leveren van voeding aan de hulpapparatuur, kan de chauffeur met de interface ook de apparatuur bedienen vanaf het dashboard en met de afstandsbediening.

Meer informatie over de Bodybuilder Interface
Volvo FM met verhoogde asbelastingscapaciteit

Hogere marge door ascapaciteit

We hebben de asbelastingscapaciteit verhoogd om de Volvo FM nog flexibeler te maken. De lage chassishoogte en de sterkere asconfiguraties bieden de optimale oplossing, waarmee u opdrachten kunt aannemen die de concurrentie niet aankan en waarmee u een hogere marge kunt behalen uit bestaande opdrachten.

Dealer Finder Teaser

Zo veel opties

De Volvo FM is zo flexibel dat u precies de gewenste specificaties kunt kiezen. Uw Volvo Trucks-dealer helpt u bij het vinden van de combinatie die het beste bij u past.

Vind de dichtstbijzijnde dealer