Volvo Dynamic Steering vermindert de belasting op nek, rug en schouders van de chauffeur, met wel 85%

Volvo Dynamic Steering

Een revolutionaire rijervaring. Stabiel als een locomotief bij hoge snelheden. Moeiteloze controle bij lage snelheden. Een perfecte precisie in de achteruit. Volvo Dynamic Steering verhoogt de stuurkracht tot maximaal 85%, waardoor de belasting op uw nek, rug en schouders enorm afneemt.

Volvo Dynamic Steering
Volvo Dynamic Steering

I-Shift – De slimste versnellingsbak ter wereld

I-Shift heeft het vrachtvervoer ingrijpend veranderd. Het is eenvoudig, betrouwbaar en uiterst efficiënt. Chauffeurs vinden het geweldig, omdat er geen zware koppeling is, geen hendel om mee te worstelen en omdat elk schakelmoment perfect getimed verloopt. Bovendien bespaart u met I-Shift tot 5% brandstof, dus ook onder transporteurs is het erg geliefd.

Schakel over op I-Shift
De nieuwe Volvo FM staat voor meer laadvermogen

Veel trucks zijn zwaarder geworden. Maar deze dus niet. Door ons streven om het gewicht te optimaliseren is de Volvo FM 75 kilo lichter geworden. En dat zonder enige concessies, omdat het programma is aangepast voor elke truck.

Wanneer het bruto voertuiggewicht de 18 ton nadert, betekent één extra kilo op de trekker dat de laadcapaciteit met drie kilo afneemt, vanwege de compensatie. Dit betekent dat het gewichtsverlies van de Volvo FM drie keer zoveel waard is voor de laadcapaciteit: 225 kilo extra. Waardoor uw productiviteit toeneemt. En elke rit meer oplevert.

De perfecte chauffeursomgeving van de nieuwe Volvo FM

De perfecte omgeving – voor werk en ontspanning

Vanaf het moment waarop u in de Volvo FM klimt (met de extra lage instap) tot het moment waarop u uitstapt, is alles zo ontworpen dat u onderweg productiever bent. En rustiger aan het einde van de dag.

Neem een kijkje in de cabine
Dynafleet zorgt voor maximale productiviteit

Dynafleet - maximaliseer uw productiviteit

Locaties, ladingen en niveaus. Rijtijden van de chauffeurs. Emissierapporten. Brandstofverbruik. Dynafleet geeft u in real-time gegevens over elke truck in uw bezit, wat maximale productiviteit oplevert en waardoor u de juiste beslissingen kunt nemen om de winst te verbeteren.

Maak kennis met Dynafleet
Vind de dichtstbijzijnde dealer

Verhoog uw productiviteit

Neem contact op met uw lokale Volvo Trucks-dealer. Hiermee haalt u het maximale uit elke kilometer.

Vind de dichtstbijzijnde dealer