Volvo FM: belofte van 100% beschikbaarheid met het Gold Contract

100% beschikbaarheid – gegarandeerd

Hoogwaardig ontwerp, onderdelen van topkwaliteit, superieur onderhoud en een uitgebreid ondersteuningsnetwerk. Voeg onze telematicatechnologie en Volvo Gold Contract toe, en u krijgt de garantie van 100% beschikbaarheid. Dat betekent dat uw truck altijd beschikbaar zal zijn als u deze nodig heeft. En als dat niet het geval is, regelen we een andere truck of wordt u financieel gecompenseerd.

Verbeter uw beschikbaarheid
telematics

TELEMATICGATEWAY – UW MONTEUR AAN BOORD

Met deze slimme technologie kan de werkplaats informatie zien over de motor, de kilometerstand en het brandstofverbruik. Technici kunnen ook diagnostische storingscodes zien en de status bekijken van essentiële componenten (remblokken, koppeling, accu, enzovoort). Door controle op deze manier vermindert het aantal ongeplande stops. Het betekent ook dat de werkplaats geheel is voorbereid als u aankomt, zodat u in de kortst mogelijke tijd weer op weg bent.

Volvo Action Service: beschikbaar via een druk op de knop

Met een druk op de knop

Een ongeplande stop in niemandsland? Druk op de VAS On Call-knop en u wordt meteen verbonden met een operator die uw taal spreekt (de truck controleert de nationaliteit van de kaart in de digitale tachograaf). De operator weet uw exacte locatie, uw chassis-ID en kan alle diagnostische storingscodes doorgeven aan de monteur. Blijf rustig zitten, er is al hulp onderweg.

Kies voor de VAS-knop
De Volvo FM met innovatieve veiligheidsvoorzieningen

Minder ongevallen. Grotere beschikbaarheid

We zijn geobsedeerd door veiligheid. Veiligheid zit in ons DNA En is een uitgangspunt bij het ontwerp van elke Volvo-truck. Hoe minder ongelukken u meemaakt, hoe meer tijd uw truck (en de chauffeur) op de weg zit. De innovatieve veiligheidsvoorzieningen van de Volvo FM beschermen de truck, de chauffeur en andere weggebruikers.

Levensreddende veiligheidsvoorzieningen
Vind de dichtstbijzijnde dealer

Wilt u 100% beschikbaarheid?

Uw lokale Volvo Trucks-dealer weet alles over het verhogen van beschikbaarheid. Kom langs of bel even.

Vind de dichtstbijzijnde dealer