Volvo FMX kleur

Het is geen zwart. Het is Raven

We ontwierpen specifiek voor het interieur van de Volvo FMX een geraffineerde zwartbruine tint. Die hebben we Raven genoemd. De tint is minder gevoelig voor vlekken waardoor het perfect is voor bouwlocaties.

Volvo FMX informatiedisplay

Informatie in één oogopslag

Het instrumentenpaneel plaatst de essentiële informatie midden vóór u, terwijl minder vaak gebruikte bedieningen verder weg zitten. Met flexibele schakelaars kunt u de functies kiezen die u het dichtst bij het stuur wil hebben.

Volvo FMX functies

Functies binnen handbereik

Verschillende functies zijn van de hendels verplaatst naar de bedieningen die in het stuur zijn ingebouwd. Ze zijn logisch gegroepeerd naar functie en gemakkelijk op de tast te vinden.

Volop opbergruimte

Volop ruimte voor uw spullen

De royale opbergruimten voorin, onder het bed, achterin en aan de buitenkant kunnen precies op uw behoeften worden afgestemd. Een elektrische droogkast past op het bovenbed of in de cabinewand, en is een snelle manier om uw kleding, handdoeken en schoenen te drogen.

Er zijn ook allerlei opbergvakken rondom u voor bijvoorbeeld alle papieren. Het ingebouwde opbergbakje bovenop het dashboard is perfect voor kleine spullen. Er is ruimte voor pennen, uw GSM en een USB-aansluiting. Er is zelfs een uitklapbare flessenhouder.

Volvo FMX stuurwiel

Een voortreffelijk stuur

Het stuur is gemakkelijk af te stellen en biedt volop ruimte voor uw knieën. Het ergonomische stuurontwerp biedt verschillende opties om het vast te houden, zodat het stuur de hele dag comfortabel in de hand ligt. U kunt ook kiezen voor leer, voor wat extra luxe.

De nieuwe chauffeursstoel

Een opzienbarende zetel

De chauffeursstoel biedt uitstekende ondersteuning, heeft een groter afstelbereik en meer beenruimte. De stoel kan 20 centimeter naar voren/achteren worden versteld en 10 centimeter in verticale richting. U krijgt een ongekend zitcomfort met keus uit vier verschillende bekledingen.

Een ruim benedenbed:

Een slimme manier om te slapen

Neem geen genoegen met een mindere slaapkwaliteit als u een nacht doorbrengt in de cabine. Het onderbed is 70 cm breed, voorzien van pocketveren van 16 cm en leverbaar in drie verschillende hardheidsmaten. En u kunt de interieurverlichting, de wekker, de standkachel, het audiosysteem, de ruiten en de sloten regelen, allemaal zonder het bed uit te hoeven.

Volvo FMX systemen voor services

Systeem voor services en infotainment

Gebruiksvriendelijke navigatie, Dynafleet, verbeterde communicatie en hoogwaardige audio. Het geïntegreerde systeem van Volvo Trucks voor services en infotainment levert deze voorzieningen via één interface met een 7-inch aanraakscherm. De bediening verloopt handmatig, via spraakbesturing en met de knoppen op het stuur.

Een nieuwe ervaring in de cabine

Volvo FMX gebruiksvriendelijke systemen

Gebruiksvriendelijk

Eenvoudige bediening voor services en infotainment. Ontdek de voordelen: een betere en veiligere rijervaring, eenvoudige navigatie en een efficiënt transportinformatiesysteem.

Dit systeem combineert de audio- en entertainmentunit in de cabine met Dynafleet en navigatiefuncties.

De integratie van services en infotainment levert een gebruiksvriendelijk systeem op. Raak het scherm aan, druk op de knoppen op het stuur of gebruik uw stem. Wat u het beste uitkomt.

360° overzicht binnenkant

Hieronder staat een interactief overzicht van het interieur van de cabine. Klik op de tekstvakken voor meer informatie. Klik op Volledig scherm voor een nog betere ervaring. De beschreven voorzieningen en functies zijn algemeen en kunnen afwijken van uw specifieke truck.

VT

Klim in de truck en raak op slag verliefd

Neem contact op met uw lokale Volvo Trucks-dealer voor een rondleiding in de cabine van de Volvo FMX. Ze willen u graag alles laten zien.

Vind de dichtstbijzijnde dealer