De Volvo FMX-bumper heeft een coating van polypropyleen

Dubbel zo sterke bumper

De bumper van hoogwaardig staal is sterk. Zo sterk dat u tegen een hoop puin kunt rijden en nauwelijks enige schade merkt. Deze is ook deels bedekt met een dikke coating van polypropyleen en beter bestand tegen krassen.

De bumper is geconstrueerd uit drie gedeelten, en heeft gemakkelijk toegankelijke schroeven waardoor u beschadigde delen zelf kunt vervangen, wat u een rit naar de werkplaats bespaart en uw bedrijfstijd verhoogt.

Het frontale onderrijbeveiligingssysteem beschermt de inzittenden van de auto

Het frontaal onderrijbeveiligingssysteem (FUPS)

Het complete onderste frontgedeelte is vervaardigd als een doosvormige constructie. De afzonderlijke onderdelen werken met elkaar samen, wat de constructie ongelooflijk robuust maakt en crashbestendig bij een frontale botsing met een auto. Het FUPS is ontworpen om auto-inzittenden te beschermen, doordat het naar achteren vervormt en een deel van de kracht absorbeert.

De beschermingsplaat beschermt de motor en vermindert het opwervelen van stof

De beschermingsplaat

Off-road rijden kan riskant zijn voor uw motor. Daarom heeft de Volvo FMX een optionele dikke beschermingsplaat van 3 mm die het motorcarter, de leidingen en de koeler beschermt. Alles wat kwetsbaar is bij rijden op onverharde wegen, wordt beschermd, ook als u achteruitrijdt. Als u in een zeer stoffige omgeving rijdt, vermindert de plaat ook het opwervelen van het stof onder de truck.

Vind de dichtstbijzijnde dealer

Toonaangevend vanaf de voorkant

Begin bij de voorkant. Maar als u rondom de Volvo FMX loopt, ziet u waarom dit de meest robuuste truck is die we ooit hebben gemaakt. Vraag uw Volvo Trucks-dealer naar de sleutels.

Vind de dichtstbijzijnde dealer