Trucks

Heeft u een vraag aan Volvo Trucks Nederland?

Is uw vraag niet voor uw dichtstbijzijnde Volvo Trucks-dealer bedoeld, maar voor Volvo Trucks Nederland? Wat uw vraag ook is, we zullen doen wat we kunnen om deze te beantwoorden. Stel hem ons via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

E-mailadres: info.nl@volvo.com
 

Telefoonnummer: 088 882 3000

Heeft u een van de volgende vragen?

Beste Volvo Trucks-fan,

Wat leuk dat jij geïnteresseerd bent in Volvo Trucks! We helpen je natuurlijk graag een handje mee bij het vinden van informatie voor je spreekbeurt, werkstuk of presentatie. Als je op zoek bent naar informatie over Volvo Trucks, kun je het beste onze website of social media-pagina’s bekijken.

Een aantal handige pagina’s zijn:
 


Heb je hierna nog vragen dan raden we je aan om contact op te nemen met de voor jou dichtstbijzijnde Volvo Trucks-dealer. De contactgegevens kun je vinden met onze Dealer Locator.

Vind mijn dichtstbijzijnde dealer >

We wensen je alvast heel veel succes!

Met vriendelijke groet,

Team Volvo Trucks Nederland

Geachte meneer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw interesse in Volvo Trucks! Wij ontvangen jaarlijks een groot aantal aanvragen en doen ons uiterste best om deze zo snel mogelijk te beantwoorden.

Bent u geïnteresseerd in Volvo Trucks-merchandise of schaalmodellen? Dan kunt u terecht op de Volvo Trucks Merchandise Store. Hier vindt u Volvo Trucks-kleding, schaalmodellen en nog veel meer.

Naar de Volvo Trucks Merchandise Store >

Zoekt u iets specifieks en kunt u het niet vinden in de Merchandise Store? Dan adviseren wij u om contact op te nemen met uw dichtstbijzijnde Volvo Trucks-dealer. Hier kunt u ook aanvragen voor brochures of posters indienen.

Vind hier de voor u dichtstbijzijnde dealer >

Met vriendelijke groet,

Team Volvo Trucks Nederland

Geachte meneer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw interesse in Volvo Trucks! Jaarlijks ontvangen wij een groot aantal aanvragen met betrekking tot sponsoring voor diverse initiatieven.

Jaarlijks ondersteunt Volvo Trucks Nederland een aantal van deze initiatieven. Deze initiatieven worden op voorhand vastgelegd. Gedurende het jaar vinden hier geen wijzigingen of toevoegingen in plaats.

Helaas kunt u zich momenteel niet aanmelden voor sponsoring.

Betreft het een lokaal initiatief? U kunt hiervoor contact opnemen met uw dichtstbijzijnde Volvo Trucks-dealer.

Vind hier de voor u dichtstbijzijnde dealer >

Met vriendelijke groet,

Team Volvo Trucks Nederland

Heeft u een andere vraag?

Vul het contactformulier in en we beantwoorden hem zo spoedig mogelijk.