Onze trucks

Volvo FH-serie
Volvo FH-serie

De leider voor langeafstandstransporten, de Volvo FH en FH16, is op het gebied van chauffeurscomfort, veiligheid en zuinigheid ongeëvenaard.

Volvo FMX
Volvo FMX

De moderne bouwtruck. Sterk, robuust en vol met baanbrekende functies.

Volvo FM
Volvo FM

Onze meest veelzijdige truck. Een prachtig design, een fantastisch weggedrag en heel lage exploitatiekosten.

Volvo FE
Volvo FE

Flexibiliteit, weggedrag en eersteklas productiviteit in een compacte, regionale distributietruck.

Volvo FL
Volvo FL

Licht, wendbaar en geoptimaliseerd voor distributie in de stad.

Geen nieuwe, maar tweedehands truck kopen?

Geen nieuwe, maar tweedehands vrachtwagen kopen?

We ontwerpen onze trucks zo dat ze goed werken. En dat ook blijven doen – efficiënt, doeltreffend en veilig. De aanschaf van een tweedehands Volvo-truck kan dus een slimme keus zijn.

Alleen gebruikte trucks die door het strenge inspectieproces van onze dealers komen, belanden in de showroom. Als u een tweedehands truck koopt, krijgt u dezelfde service en ondersteuning als wanneer u een nieuwe zou kopen.

Een used Volvo-truck vinden
Uw nieuwe truck financieren

Hulp bij de aankoop

De juiste truck kan uw productiviteit transformeren en uw winstgevendheid fors verbeteren. Onze flexibele financieringspakketten en verzekeringspolissen op maat kunnen u helpen de juiste investering te doen. En deze te beschermen.

Flexibele financiering en verzekering

Truckgarantie

Onze standaardgarantie geeft u 12 maanden lang gemoedsrust. En nog eens 12 maanden (of maximaal 300.000 km) extra voor de aandrijflijn en enkele extra onderdelen. De garantie omvat bovendien een uitgebreide reeks voordelen die uw investering beschermen, ongeacht of u in eigen land of in het buitenland bent.

Elk onderdeel dat onder de garantie valt, is gedekt tegen fabricagefouten in materialen en een gebrekkige uitvoering, vanaf het moment van levering tot het einde van de garantieperiode. (Schade, misbruik en ongelukken zijn uitgesloten.)

Vind de dichtstbijzijnde dealer

Heeft u vragen?

Uw lokale Volvo Trucks-dealer beantwoordt ze graag. Loop er eens binnen, bel hem of maak een afspraak bij u in het bedrijf.

Vind de dichtstbijzijnde dealer