Trucks

×

Het beste van juli: de belangrijkste artikelen in één overzicht

| Leestijd: 5 min | Leestijd: 5 min
Als Volvo Trucks proberen we u zo goed mogelijk te ondersteunen. Naast het specificeren van de juiste truck doen we dit door zoveel mogelijk nieuws en kennis met u te delen. Wilt u de populairste artikelen van afgelopen maand nog eens lezen? Dit is het beste van juli.
Het beste van juli: de belangrijkste artikelen in één overzicht

Rebro Transport tekent voor Volvo FH Electric

Rebro Transport heeft een order getekend voor een Volvo FH Electric 6x2-bakwagen. Deze truck wordt ingezet met drie wissellaadbakken op een vaste route tussen drie locaties in Nederland.

Waarom vormen LNG en Bio-LNG nú een haalbaar, betaalbaar en inzetbaar alternatief voor diesel?

Als fossiele brandstof lijkt LNG op het eerste gezicht misschien meer nadelen dan voordelen te hebben. Maar mits efficiënt gebruikt, zorg LNG voor een aanzienlijke CO2-reductie en is het op dit moment een van de meest haalbare, betaalbare en inzetbare alternatieven voor diesel. Hoe zit dat precies? En wat is het verschil tussen LNG en Bio-LNG, oftewel vloeibaar biogas?

Stille én schone huisvuilinzameling in Rotterdam

De gemeente Rotterdam heeft onlangs de eerste Volvo FE Electric met elektrische kraakpersopbouw in gebruik genomen. De truck wordt ingezet voor het emissie- en geruisloos inzamelen van huisvuil in de binnenstad van Rotterdam.

Nedcargo zet schonere Volvo LNG-truck in voor pendeldienst

Logistieke dienstverlener Nedcargo heeft een nieuwe Volvo FH LNG-truck in gebruik genomen voor een pendeldienst tussen Utrecht en het warehouse van Nedcargo in Tiel.

Online bestuurdershandleiding: nu digitaal kennis opdoen over nieuwe Volvo-truck

Volvo Trucks introduceert een online bestuurdershandleiding. Chauffeurs kunnen daarmee altijd en overal kennis opdoen over hun truck.

Hoe verzeker ik een nieuwe vrachtwagen?

Na het aanschaffen van een nieuwe truck is het belangrijk om te kijken hoe het voertuig moet worden verzekerd. Het verzekeren van een vrachtauto gebeurt voor het overgrote deel op dezelfde manier als een personenauto of bestelauto.

Pioniersplannen van Volvo Group, Daimler Truck en TRATON GROUP voor Europees high-performance oplaadnetwerk voor zware trucks

De drie toonaangevende fabrikanten van bedrijfsvoertuigen Volvo Group, Daimler Truck en de TRATON GROUP hebben een niet-bindende overeenkomst getekend voor het installeren en exploiteren van een hoogwaardig openbaar oplaadnetwerk voor batterij-elektrische zware langeafstandstrucks en touringcars in heel Europa.