Volvo Trucks

NEDERLAND

×
Kwaliteit doet ertoe

Kwaliteit doet ertoe

Originele Volvo-onderdelen nu met twee jaar garantie op gemonteerde onderdelen

Onderdelen die harder werken

Originele Volvo-onderdelen bieden niet alleen gegarandeerde kwaliteit. Ze zijn ontworpen volgens onze specificaties en vervaardigd volgens onze strenge eisen. Ze zijn bovendien grondig getest. Ze passen perfect. En ze bieden u de gemoedsrust die u verdient. 

De vervangende onderdelen waarom u zit te springen, zijn nooit ver weg

Het juiste onderdeel, op de juiste plek, op het juiste moment

Met een wereldwijd netwerk van werkplaatsen in 140 landen zijn de onderdelen en services die u weer op weg helpen nooit ver weg. Onze geavanceerde logistieke systemen zorgen ervoor dat u gegarandeerd vindt wat u nodig heeft en dat het onderdeel wordt afgeleverd met de efficiency die u van Volvo mag verwachten.

Uw beschikbaarheid is onze prioriteit

Onze 15-jarige productiebelofte

In welke Volvo-truck u ook rijdt of wanneer u deze ook heeft gekocht, de beschikbaarheid van uw truck staat voor ons voorop. Daarom blijven we alle vitale onderdelen voor de truck produceren en leveren gedurende ten minste 15 jaar nadat het model uit de productie is genomen.

Volvo FH genuine Volvo parts perfect part

Vind het perfecte onderdeel

We vervaardigen en leveren meer dan 100.000 originele Volvo-onderdelen. In onze onderdelencatalogus vindt u eenvoudig wat u zoekt.

Originele Volvo-onderdelen - 2 jaar zonder zorgen

Onze onderdelen zijn origineel. We zijn zo overtuigd van de kwaliteit dat we 2 jaar garantie op gemonteerde onderdelen geven. 

Als een onderdeel in de eerste 2 jaar defect raakt als gevolg van een defect dat onder de garantie valt, zullen we het onderdeel op onze kosten repareren of vervangen.

De 2 jaar garantie op gemonteerde onderdelen geldt als de originele Volvo-onderdelen worden geïnstalleerd door een erkende Volvo-werkplaats. Hiermee is reparatie of vervanging van onderdelen gedekt. En ook gevolgschade.

Volvo Reman

Krijg de vertrouwde werking van originele Volvo-onderdelen, maar tegen een lagere prijs en met minder impact op het milieu.

Doe mee

Originele Volvo-onderdelen, een uitstekende service en monteurs die het in één keer goed doen. Het begint allemaal bij uw lokale Volvo Trucks-dealer.