Trucks

Originele Volvo-onderdelen 

Accepteer niets minder dan originele Volvo-onderdelen om de uptime, betrouwbaarheid en prestaties te krijgen die u van een Volvo-truck verwacht. Hun ontwerp past perfect bij uw truck. Geproduceerd volgens onze strikte normen. Net als onze trucks worden de onderdelen niet alleen getest in laboratoria, maar ook in onze uitgebreide praktijktesten. Deze vinden plaats onder allerlei omstandigheden, van het ijzige arctische klimaat tot de hitte van de woestijn. Met andere woorden: kwaliteit gegarandeerd. Als ze worden geïnstalleerd door een van onze erkende werkplaatsen, krijgt u 2 jaar lang garantie op gemonteerde onderdelen. Allemaal voor uw welverdiende gemoedsrust.

Het juiste onderdeel, op de juiste plek, op het juiste moment.
 

Originele Volvo-onderdelen zijn verkrijgbaar via onze online onderdelenwinkel en bij uw plaatselijke dealer. Met een wereldwijd netwerk van dealers en werkplaatsen in 130 landen zijn de onderdelen en services die u weer op weg helpen nooit ver weg. Onze efficiënte logistieke systemen zorgen er ook voor dat u het gewenste onderdeel op het juiste moment ontvangt.

Onze belofte van 15 jaar onderdelen leveren
 

In welke Volvo-truck u ook rijdt of wanneer u deze ook heeft gekocht, de beschikbaarheid van uw truck staat voor ons voorop. Daarom blijven we vitale onderdelen voor de truck produceren en leveren gedurende ten minste 15 jaar nadat het model uit de productie is genomen.

Garantie voor gemonteerde onderdelen
 

Originele Volvo-onderdelen vallen onder een garantie van 2 jaar op gemonteerde onderdelen. Als een onderdeel in de eerste 2 jaar uitvalt als gevolg van een defect dat onder de garantie valt, zullen we het onderdeel op onze kosten repareren of vervangen. De volledige garantie is van toepassing als de werkzaamheden worden uitgevoerd door een erkende Volvo-werkplaats. Hiermee is reparatie of vervanging van onderdelen gedekt. En ook gevolgschade.
 

Lees meer over Genuine Volvo Service

Vind het perfecte onderdeel

We vervaardigen en leveren meer dan 100.000 originele Volvo-onderdelen. In onze onderdelencatalogus vindt u eenvoudig wat u zoekt.

Doe mee

Originele Volvo-onderdelen, een uitstekende service en monteurs die het in één keer goed doen. Het begint allemaal bij uw lokale Volvo Trucks-dealer.