Trucks

Volvo FM Low Entry

Volvo FM Low Entry is een elektrische truck met uitstekend zicht en chauffeurscomfort. Het is de perfecte keuze als u een truck met hoge capaciteit nodig heeft voor elk stedelijk transportsegment, zoals afvalinzameling, bouwwerkzaamheden of levering van goederen. Keuze uit verschillende cabine- en chassisconfiguraties om aan uw vereisten te voldoen.

Uitstekend zicht en comfort

Op de chauffeursstoel zit u dicht bij de straat en de lage cabine zorgt voor maximaal direct zicht. Hierdoor voldoet de Volvo FM zelfs aan de strengste veiligheidsnormen voor direct zicht.

Gemakkelijk in- en uitstappen

De cabine met lage instap is perfect wanneer u tijdens uw dienst regelmatig in en uit de cabine stapt. Voor meer veiligheid en gemak kan de chauffeur gemakkelijk aan de passagierszijde in- en uitstappen. Uiteindelijk maakt dit uw werkomgeving ergonomischer en zelfs veiliger. 

Gemak voor chauffeurs

Door de soepele, elektrische aandrijflijn en standaard Volvo Dynamic Steering is de truck gemakkelijk manoeuvreerbaar door smalle straten. Door het gemakkelijke rijgedrag krijgen chauffeurs een aangenamere en ontspannende werkdag.

Ruimte voor een bemanning

De Volvo FM Low Entry kan op worden afgestemd voor alleen de chauffeur, voor één passagier, of voor maximaal drie passagiers. Dit betekent dat de truck voor een brede reeks toepassingen kan worden gebruikt: van distributies tot afvalinzameling, gemeentelijke dienstverlening en bouwwerkzaamheden.

Uw Volvo FM Low Entry afstemmen

Stel een Volvo FM Low Entry samen die aan uw vereisten voldoet. Afvalinzameling, kiepactiviteiten of distributies? Twee, drie of vier assen? Enkele aandrijving of tandemstel? De keus is aan u en uw voorkeuren.

Klaar voor de stad

In de Volvo FM Low Entry profiteert u beter van direct zicht dan in de meeste andere trucks. Dit kan ervoor zorgen dat uw bedrijf voldoet aan de strengste veiligheidsvoorschriften voor steden. Bovendien biedt de truck een soepele en gemakkelijke rit en kunt u zware transporten uitvoeren zonder uitlaatemissies.

Combinatiegewicht tot 32 ton

Actieradius tot 200 km

Tot 330 kW vermogen

Specificaties – Volvo FM Low Entry

Eigenschappen​

Volvo FM Low Entry

  

Asconfiguraties​

Bakwagen: 4x2, 6x2, 6x4, 8x2, 8x4

  

Cabines​

Korte cabine

  

Combinatiegewicht

Tot 32 ton

  

Accucapaciteit

360 kWh, 4 accu's

  

Actieradius

Tot 200 km

  

Oplaadtijd (volledig geladen​)

8,5 uur met AC (43 kW)
1,5 uur met DC (250 kW)

  

Aandrijflijn

2 elektromotoren, I-Shift-versnellingsbak

  

Prestaties

Tot 330 kW continuvermogen

  

Toepassingen

Opbouwmogelijkheden. 3 PTO's
(elektrisch, mechanisch en transmissie)

  

De afgebeelde functies zijn mogelijk niet standaard of beschikbaar voor alle uitrustingsniveaus en aandrijflijnopties.

Nieuwsgierig naar de Volvo FM Low Entry?

Uw dichtstbijzijnde Volvo Trucks-specialist beantwoordt graag al uw vragen. Uiteraard geheel vrijblijvend.