Deskundige monteurs en de juiste services leiden tot meer bedrijfstijd

Werkplaatsservices

De juiste service. De hoogst opgeleide monteurs. Onderdelen van topkwaliteit. Volvo Trucks Services helpt u om het maximale uit uw truck te halen. Innovaties zoals de Telematics Gateway betekenen dat de status van de truck altijd op afstand kan worden bekeken. En vooraf gepland onderhoud vertaalt zich in grotere beschikbaarheid, lagere eigendomskosten en meer grip op de bedrijfsactiviteiten.

Lees meer over onze Werkplaatsservices
Met Dynafleet krijgt u de regie over het eindresultaat

Wagenparkbeheersysteem

Kennis is cruciaal voor elk winstgevend bedrijf. Dynafleet levert dit voor uw transportbedrijf. U ontvangt gedetailleerde informatie over uw voertuigen en chauffeurs. Dit geeft u de mogelijkheid om uw kosten en productiviteit in de hand te houden.

Ontdek hoe Dynafleet uw bedrijf kan verbeteren
Bespaar tot 5% op brandstof, moeiteloos

Fuel advice

Bespaar tot 5% brandstof. Onze persoonlijke brandstofcoaches zorgen voor de benodigde analyses en adviezen om structureel te besparen.

Ontdek wat Fuel Advice voor u kan betekenen
Huur een Volvo-truck bij uw dealer

Huur een Volvo-vrachtwagen

Nieuwe transporttaken? Moet u een tandje bijzetten om aan de seizoensvraag te voldoen? Huur dan eenvoudig een Volvo-vrachtwagen. Wat uw vereisten ook zijn, u kunt altijd op Volvo Truck Rental terugvallen wanneer u extra wielen nodig heeft.

Driver Development ondersteunt u om het beste uit uw truck te halen

Volvo Truck Driver Development

Een truck van topklasse verdient een chauffeur van topklasse. Door te investeren in Volvo Trucks-training Driving Development ondersteunt u de chauffeur om het beste uit uw truck te halen, ongeacht wat uw vereisten zijn. Het resultaat? Verbeteringen in brandstofefficiency, productiviteit en veiligheid. Bovendien voldoet u hiermee aan de EU-richtlijn 2003/59/EG met betrekking tot 35 uur verplichte nascholing van beroepschauffeurs (Code 95).

De juiste hulp vinden met Volvo Financial Services

Volvo Financial Services

In het hele plaatje is de truck op zich slechts een deel van uw bedrijf. De wagen moet ook worden gefinancierd, betaald en verzekerd. Dat is waar Volvo Financial Services om de hoek komt kijken. We kennen uw bedrijf en kunnen u een plan bieden waardoor uw toekomst er zonnig uitziet.

Vind de dichtstbijzijnde dealer

Zorg voor uw zaken

Services kunnen worden geregeld door uw lokale dealer. Hier kunt u deze vinden.

Vind de dichtstbijzijnde dealer