Trucks

Op weg blijven met Volvo Trucks Services

Volvo Trucks Services

Met een premium Volvo-truck heeft u vanaf de eerste dag een sterke positie. Maar onze inzet stopt niet nadat wij u de sleutels hebben overhandigd. Dat is pas het begin.
 

Om uw wagenpark in perfecte staat te houden en uw bedrijf in beweging, heeft u toegang tot een wereld van digitale services en ondersteuning via het portaal van Volvo Connect. Ontdek slimmere manieren om uw beschikbaarheid te verhogen, uw wagenpark te beheren en uw energie-efficiëntie te verbeteren - met behulp van realtime gegevens van de slimme technologie en draadloze connectiviteit in uw trucks. Met de expertise van uw dichtsbijzijnde dealer en de kwaliteit en zekerheid van originele Volvo-onderdelen en services, kunt u er zeker van zijn dat u de best mogelijke ondersteuning krijgt gedurende de hele levenscyclus van uw truck - en daarna.

Volvo Connect

Volvo Connect is ontworpen om u en uw bedrijf te versterken. U krijgt toegang tot toonaangevende services waar, wanneer en hoe u ze nodig heeft. De services in Volvo Connect werken samen om uw bedrijf te verbinden en geven u het inzicht en de tools om altijd een stap voor te blijven. Vraag uw dealer voor toegang en ondersteuning in uw Volvo Connect-omgeving. 

Fleet management

Onze Fleet Management-services maken uw dagelijkse werk gemakkelijker, efficiënter en productiever. Ze helpen u ongeplande stops te vermijden, transportopdrachten en werkplaatsbezoeken inplannen, energieverbruik te verminderen en veiligheid verhogen. En nog veel meer. Alles op één plek: Volvo Connect.
 

Fleet Management

Chauffeursondersteuning

Ervaren, gemotiveerde chauffeurs zijn productiever en rijden efficiënter en veiliger. Als u heeft geïnvesteerd in een Volvo-truck, is het essentieel om te investeren in uw chauffeur. Zo weet u zeker dat u alle voordelen van uw truck kunt benutten. Onze chauffeurstrainingen kunnen u helpen dit en meer te bereiken.
 

Chauffeursondersteuning

Financiële producten

Elk bedrijf is uniek en heeft een eigen stijl om groei en winstgevendheid te realiseren. Wij nemen de tijd om in nauwe samenwerking met u de juiste oplossing te vinden. Daarom zijn onze financiële oplossingen, geleverd door Volvo Financial Services, slim, flexibel en op maat gemaakt voor uw bedrijf.
 

Financiële producten

Let's connect

Wilt u samen met ons een service- en onderhoudsplan maken? Of heeft u gewoon een vraag over een service?
Uw dichtstbijzijnde dealer kan u helpen.