Trucks

Verhoog de veiligheid van chauffeurs en voorkom ongevallen

Met de Safety-service in Volvo Connect kunt u het gedrag van chauffeurs volgen en analyseren om de veiligheid van uw wagenpark te verbeteren en het risico op ongevallen te verkleinen. Dit zal ook de slijtage verminderen, de brandstofefficiëntie verhogen en, bovenal, onze wegen zo veilig mogelijk maken - voor iedereen.

Belangrijkste voordelen

Verbeter en analyseer de rijstijl van chauffeurs.

Word gewaarschuwd voor veiligheids-gebeurtenissen.

Verhoog brandstofefficiëntie.

Verminder slijtage.

Verminder het risico op ongevallen.

Bescherm de reputatie van uw bedrijf.

Lees hieronder meer over de Safety-service in Volvo Connect. U kunt ook Digital Service Store in Volvo Connect bezoeken of contact opnemen met uw dichtstbijzijnde dealer voor meer informatie. 

Heeft u nog geen Volvo Connect?
 

Neem contact op met uw dealer om u aan te melden

Uitgelichte service voor Veiligheid


Safety service

Veiligheid gaat over meer dan alleen het beschermen van vrachtwagenchauffeurs en andere weggebruikers bij een ongeval. Het gaat om het voorkomen van ongelukken. De Safety-service in Volvo Connect biedt een op feiten gebaseerde basis voor veiligheidsanalyses en chauffeurstrainingen. De service registreert de rijstijl van de chauffeur, zoals hard remmen en accelereren, maar ook ingrepen door actieve veiligheidssystemen om een incident of ongeval te voorkomen. Dit helpt wagenparkbeheerders en chauffeurs om verbeterpunten te identificeren en bij te dragen aan veiliger transporten, terwijl het brandstofrendement toeneemt en slijtage wordt verminderd.

Safety service

Uitgelichte Volvo Connect-services

Let's connect

Klaar om aan de slag te gaan met Volvo Connect? Of heeft u gewoon een vraag over een service?
Uw dichtstbijzijnde dealer kan u helpen.