Trucks

Blijf een stap voor met onze Fleet Management-services

De mogelijkheden zijn eindeloos. Het wordt makkelijker om uw wagenpark en transporten te beheren: bespaar brandstof, controleer de conditie van uw trucks en nog veel meer. Via het portaal van Volvo Connect heeft u toegang tot alle digitale services. Het resultaat is een efficiëntere en winstgevendere dagelijkse bedrijfsvoering - en de gemoedsrust om te focussen op wat echt belangrijk is - zorgen voor uw klanten.

Heeft u nog geen Volvo Connect? Vraag uw dealer voor toegang en ondersteuning in uw Volvo Connect-omgeving.

Belangrijkste voordelen

Voorspel en voorkom ongeplande stops.

Verlaag brandstof- en energieverbruik.

Blijf compliant met de wetgeving.

Volg en beheer uw voertuigen.

Verbeter de informatiestroom.

Verminder papierwerk.

Lees hieronder meer over onze Fleet Management-services. U kunt ook de Digital Service Store in Volvo Connect bezoeken of contact opnemen met uw dichtstbijzijnde dealer voor meer informatie.

 

Inloggen in Volvo Connect

Volvo Connect

Volvo Connect is ontworpen om u en uw bedrijf te versterken. U krijgt toegang tot toonaangevende services waar, wanneer en hoe u ze nodig heeft. De services in Volvo Connect werken samen om uw bedrijf te verbinden en geven u het inzicht en de tools om altijd een stap voor te blijven. Vraag uw dealer voor toegang en ondersteuning in uw Volvo Connect-omgeving.

 

Meer informatie

Uitgelichte Fleet Management-services

Beschikbaarheid

Onze connected Uptime-services houden uw bedrijf in beweging. Volvo bewaakt uw banden, accu's en andere kritieke componenten in realtime om ongeplande stops te voorspellen en te voorkomen. Optimaliseer werkplaatsbezoeken met een serviceplan dat is afgestemd op het werkelijke gebruik van uw truck. En krijg 24/7 pechhulp, waar u ook bent.

Brandstof- & Energieverbruik

Onze Brandstof- en Energieverbruikservices helpen u uw rijstijl te verbeteren, kosten te besparen en uw CO2-uitstoot te verminderen. Of het nu gaat om het monitoren van de prestaties van uw wagenpark en chauffeurs of het besparen van brandstof met Map based I-See.


Brandstof- & Energieverbruik

Compliance & Data

Onze Compliance & Data-services verlichten de last van het bijhouden van gegevens en maken het eenvoudiger om aan de wettelijke vereisten te voldoen. Ze helpen u te voldoen aan de rij- en rusttijdenwetgeving, downloaden uw tachograaf- en chauffeurspasgegevens automatisch en laten u informatie van uw trucks delen met andere Fleet Management-systemen.


Compliance & Data

Let's connect

Klaar om aan de slag te gaan met Volvo Connect? Of heeft u gewoon een vraag over een service?
Uw dichtstbijzijnde dealer kan u helpen.