Trucks

Features

Ontdek de features die uw Volvo-truck geschikt maken voor uw uitdagingen. Er zijn innovaties waardoor uw productiviteit toeneemt en het energieverbruik daalt. Sommige maken het leven eenvoudiger, veiliger en verbeteren uw rijervaring. En andere zullen u versteld doen staan. Hier volgt een selectie van de belangrijkste features voor onze trucks.

Meer veiligheid en comfort voor de chauffeur

Camera Monitor System

Het Camera Monitor System verbetert de aerodynamica van de truck zodat energie wordt bespaard. Het vergroot uw zichtveld en met Night vision kunt u beter zien in het donker.


Bekijk ons Camera Monitor System

Verblijf in de cabine

Als u veel tijd doorbrengt in een Volvo-truckcabine, zult u de oplossingen waarderen die wij hebben ingebouwd om u te helpen uw leven op de weg zo aangenaam mogelijk te maken. De ruimte, het comfort, de opbergvakken en het gemak die van werk quality time maken.

Alles over de leefruimte in de cabine

Volvo Dynamic Steering

Zijwind, hobbels of kuilen? Volvo Dynamic Steering filtert verstoringen eruit en ontlast uw schouders. Het ondersteunt ook andere systemen waarmee u nog veiliger kunt rijden.

Over Volvo Dynamic Steering

Ondersteuningssystemen voor de chauffeur

Onze ondersteuningssystemen voor de chauffeur (DSS) zijn ontworpen om u te helpen de veiligheid in een breed spectrum van situaties te verbeteren - of u nu met hoge snelheid op de snelweg rijdt of in steden met andere weggebruikers in de buurt.

Ontdek onze ondersteuningssystemen voor de chauffeur

Afgestemd op uw prestaties

Voorbereid voor de opbouw

Ongeacht de toepassing waarvoor u de truck nodig heeft, het Volvo-chassis is er klaar voor. Wanneer u een Volvo-truck besteld, krijgt de carrosseriebouwer direct van ons uitgebreide ondersteuning. Dat verkort de doorlooptijd en verhoogt de kwaliteit van uw complete truck.


Meer over voorbereid voor de opbouw

Chassis

U wilt een truck met een chassis dat is gebouwd voor de taken dat u ermee gaat uitvoeren. Wij stemmen het chassis af zodat u optimaal kunt werken.

Bekijk onze chassisopties

Energie en efficiëntie

I-See

Weet u hoe u snelheid, schakelen en uitrollen kunt optimaliseren voor de topografie, bochten en aankomende files om energie te besparen? I-See weet dit en deze kennis is gebaseerd op echte data.

Meer informatie over I-See

I-Save

Brandstof besparen is nog nooit zo gemakkelijk geweest. I-Save is de ideale oplossing voor het verlagen van uw brandstofverbruik bij internationaal transport, met behoud van uitstekende rijeigenschappen.

Over I-Save

Motoren van Volvo

In het ons vrachtwagenassortiment kunt u kiezen uit trucks die worden aangedreven door elektriciteit, (Bio-)LNG of diesel. En u kunt dit doen over het hele assortiment van medium-duty tot heavy-duty. Bekijk de verschillende energie- en vermogensalternatieven die beschikbaar zijn.

Bekijk de motoralternatieven

I-Shift

I-Shift biedt een reeks geautomatiseerde transmissies die ontworpen zijn voor soepel, comfortabel en efficiënt rijden. De maatstaf voor de sector.

Meer informatie over I-Shift

De afgebeelde functies zijn mogelijk niet standaard of beschikbaar voor alle uitrustingsniveaus en aandrijflijnopties.

Afgestemd op uw prestaties

Uw Volvo Trucks-dealer kan u helpen bij het kiezen van de juiste features voor uw behoeften.