Volvo Trucks

NEDERLAND

×
Onderdelen en accessoires

Houd uw vrachtwagen op de weg met originele Volvo-onderdelen en Volvo Trucks-accessoires

Onderdelen en accessoires

We weten hoe belangrijk het is om uw truck op de weg te houden. Daarom zijn originele Volvo-onderdelen en accessoires ontworpen voor ultieme betrouwbaarheid, duurzaamheid en prestaties. Ze leveren een gegarandeerde kwaliteit en voldoen aan de specificaties en strenge eisen van Volvo. Net als onze trucks worden originele Volvo-onderdelen niet alleen getest in laboratoria, maar ook in onze uitgebreide praktijktesten. Deze vinden plaats onder allerlei omstandigheden, van het ijzige arctische klimaat tot de hitte van de woestijn.

Mocht zich een ongeplande stop voordoen, dan zorgt ons geavanceerde en efficiënte logistieke systeem ervoor dat we de juiste onderdelen vinden en meteen kunnen leveren. En onze deskundige technici zijn bereid om te helpen, zodat de truck zo snel mogelijk weer onderweg is. Maximale inzetbaarheid. En gegarandeerde gemoedsrust.

Kwaliteit

100% origineel. Want dat is waarmee u begon. U kunt vertrouwen op fabriekskwaliteit, duurzaamheid en een passend onderdeel zodat uw Volvo een Volvo blijft.

Distributie

De juiste onderdelen. Op tijd op de juiste plek. Het Volvo Trucks-netwerk bestrijkt meer dan 130 landen en ruim 2000 dealers en werkplaatsen.

Garantie

Twee jaar garantie op originele Volvo-onderdelen en -accessoires.

Relevant nieuws en verhalen