We weten hoe belangrijk het is om uw truck op de weg te houden. Daarom zijn originele Volvo-onderdelen en accessoires ontworpen voor ultieme betrouwbaarheid, duurzaamheid en prestaties. Ze leveren een gegarandeerde kwaliteit en voldoen aan de specificaties en strenge eisen van Volvo. Net als onze trucks worden originele Volvo-onderdelen niet alleen getest in laboratoria, maar ook in onze uitgebreide praktijktesten. Deze vinden plaats onder allerlei omstandigheden, van het ijzige arctische klimaat tot de hitte van de woestijn.

Mocht zich een ongeplande stop voordoen, dan zorgt ons geavanceerde en efficiënte logistieke systeem ervoor dat we de juiste onderdelen vinden en meteen kunnen leveren. En onze deskundige technici zijn bereid om te helpen, zodat de truck zo snel mogelijk weer onderweg is. Maximale inzetbaarheid. En gegarandeerde gemoedsrust.

Kwaliteit

100% origineel. Want dat is waarmee u begon. U kunt vertrouwen op fabriekskwaliteit, duurzaamheid en een passend onderdeel zodat uw Volvo een Volvo blijft.

Distributie

De juiste onderdelen. Op tijd op de juiste plek. Het Volvo Trucks-netwerk bestrijkt meer dan 130 landen en ruim 2000 dealers en werkplaatsen.

Garantie

Twee jaar garantie op originele Volvo-onderdelen en -accessoires.

Originele Volvo-onderdelen - Volvo Trucks Services

Originele Volvo-onderdelen

Originele Volvo-onderdelen hebben de juiste specificaties en zijn de beste manier om uw truck op de weg te houden.

Lees meer over Originele Volvo onderdelen
Volvo Trucks-accessoires - Volvo Trucks Services

Volvo-truckaccessoires

Pas uw Volvo-truck aan uw persoonlijke wensen aan met verbeteringen in uiterlijk, prestaties en comfort.

Lees meer over Volvo Trucks-accessoires
Volvo Trucks-winkels - Volvo Trucks Services

Volvo Trucks Merchandise Store

Volvo Trucks Merchandise is uniek en speciaal ontworpen om de dagelijkse levensstijl van de chauffeurs te ondersteunen.

Ga naar de Volvo Trucks Merchandise Store

Relevant nieuws en verhalen

Gereviseerde motoren

Op de fabriek in Flen krijgen versleten motoren voor zware trucks een nieuw leven. Na het reviseren zijn ze zo goed als nieuw. Bovendien levert het winst op voor het milieu....

Eén venster naar de digitale wereld

Digitalisering verandert de samenleving in een hoog tempo en de transportsector vormt daarop geen uitzondering. Carina Holm, Service Manager bij Volvo Trucks, legt uit hoe de introductie van de Volvo Connect-interface voor informatie en services het ...

Lichtere trucks voor meer laadvermogen

Arclid Transport - actief in een uiterst concurrerende markt - wilde de laadcapaciteit en productiviteit vergroten. Wagenparkbeheerder Peter Conway slaagde erin deze doelen te bereiken door te investeren in specifieke transportoplossingen in ...

Neem contact op met uw dealer

Neem contact op met uw dealer

Of het nu gaat om het vinden van het juiste onderdeel of het repareren en onderhouden van uw truck, uw Volvo Trucks-dealer is er om u te helpen. Bel ons, of nog beter, breng ons een bezoekje.

Vind de dichtstbijzijnde dealer