Volvo Trucks

NEDERLAND

×

Volvo Trucks-modellen

Zoekt u een milieubewuste LNG-truck, elektrische truck of een zuinige diesel? Bent u op zoek naar een standaard uitvoering, een speciale editie of juist naar een echte maatwerkoplossing? Vind hier de oplossing voor uw transportbehoefte. Bekijk de motoren, het chassis, de cabines en de oplossingen die de Volvo-trucks uniek maken. Verdiep u in de details en bekijk het brede scala aan beschikbare keuzes. Vind hier uw volgende truck.

Milieubewust rijden?

Tijdelijke edities

Standaard uitvoeringen

Wat is uw transportbehoefte?

We introduceren een hele nieuwe reeks!

 

Heeft u een vraag over een van onze modellen?

Wilt u een handig overzicht van de belangrijkste informatie per model?

 

Garantie op uw truck

Uw nieuwe Volvo-truck wordt geleverd met 12 maanden garantie op het voertuig en 24 maanden garantie op de aandrijflijn. Samen bieden ze een uitgebreid pakket voordelen die u beschermen tegen fabricagefouten. Elk defect onderdeel wordt volledig gratis gerepareerd of vervangen door een erkende Volvo-werkplaats.

De voertuiggarantie geldt voor een periode van 12 maanden, met een onbeperkt aantal kilometers. De garantie op de aandrijflijn is geldig voor een periode van 24 maanden vanaf de datum van levering of tot 300.000 km. Uw dealer kan u alle details geven over de algemene voorwaarden voor de garantie.

Nog vragen?

Uw lokale Volvo Trucks-dealer beantwoordt ze graag. Loop er eens binnen, bel hem of maak een afspraak bij u in het bedrijf.