Trucks

Volvo Trucks-modellen

Zoekt u een milieubewuste LNG-truck, elektrische truck of een zuinige diesel? Bent u op zoek naar een standaard uitvoering of juist naar een echte maatwerkoplossing? Wat u ook zoekt en welke transportuitdaging u ook heeft, wij hebben een oplossing op maat voor u. Bekijk hier de motoren, het chassis, de cabines en de oplossingen die de Volvo-trucks uniek maken. We overleggen daarnaast in een persoonlijk, vrijblijvend adviesgesprek graag met u over de juiste maatwerkoplossing voor uw bedrijf.

Uw CO2-uitstoot te verminderen?


Zet de stap naar elektrisch of (Bio)LNG

Onze (Bio-)LNG-trucks

Volvo FH LNG

Bespaar 20% CO2-uitstoot met de FH LNG, met de prestaties die u van de FH op diesel gewend bent. Met Bio-LNG dringt u uw CO2-uitstoot zelfs tot 100% terug.

Volvo FM LNG

Bespaar 20% CO2-uitstoot met de FM LNG, met de prestaties die u van de FM op diesel gewend bent. Met Bio-LNG dringt u uw CO2-uitstoot zelfs tot 100% terug.

Volvo Trucks-modellen op diesel

Wilt u een handig overzicht van de belangrijkste informatie per model?

Wat is uw transportbehoefte?

Heeft u vragen over een van onze modellen?

Volvo Truck Builder

Heeft u uw model gevonden? Stel hem hier samen.

Garantie op uw truck

Uw nieuwe Volvo-truck wordt geleverd met 12 maanden garantie op het voertuig en 24 maanden garantie op de aandrijflijn. Samen bieden ze een uitgebreid pakket voordelen die u beschermen tegen fabricagefouten. Elk defect onderdeel wordt volledig gratis gerepareerd of vervangen door een erkende Volvo-werkplaats.

De voertuiggarantie geldt voor een periode van 12 maanden, met een onbeperkt aantal kilometers. De garantie op de aandrijflijn is geldig voor een periode van 24 maanden vanaf de datum van levering of tot 300.000 km. Uw dealer kan u alle details geven over de algemene voorwaarden voor de garantie.

Vragen over een van onze modellen?

Uw lokale Volvo Trucks-dealer beantwoordt ze graag, uiteraard geheel vrijblijvend.