Onze trucks

Volvo FH LNG
Volvo FH LNG

Veel klanten zoals u kiezen voor de LNG-variant van de Volvo FH. Deze levert dezelfde prestaties als een diesel, maar met 20% minder CO2.

Volvo FH I-Save
Volvo FH I-Save

300 Nm extra koppel t.o.v. een reguliere Volvo FH en tot 7% minder diesel t.o.v. een Euro 6 Step D-motor, dankzij baanbrekende Turbo Compound-technologie.

Volvo FH
Volvo FH

De leider voor langeafstandstransporten, ongeëvenaard op het vlak van chauffeurscomfort, veiligheid en zuinigheid.

Volvo FH16
Volvo FH16

De Volvo FH16 is de krachtigste truck uit onze reeks (tot 750 pk en 3550 Nm koppel), bedoeld voor veeleisende transporten.

Volvo FMX
Volvo FMX

Dé truck op maat voor in de bouw. Sterk, robuust en vol met baanbrekende functies.

Volvo FM LNG
Volvo FM LNG

Naast de Volvo FH is ook de Volvo FM beschikbaar in een LNG-variant. Deze levert dezelfde prestaties als een diesel, maar met 20% minder CO2.

Volvo FM
Volvo FM

Onze meest veelzijdige truck. Optimale rijprestaties en heel lage exploitatiekosten.

Volvo FE
Volvo FE

Flexibiliteit, weggedrag en eersteklas productiviteit in een compacte, regionale distributietruck.

Volvo FL
Volvo FL

Licht, wendbaar en geoptimaliseerd voor distributie in de stad.

Volvo FE Electric
Volvo FE Electric

100% elektrisch en ontworpen voor zwaardere stedelijke inzet, zoals stadsdistributie en afvalinzameling.

Volvo FL Electric
Volvo FL Electric

100% elektrisch en ontworpen voor stadsdistributie.

Elektrische trucks

Ontdek meer over de Volvo FL Electric

Stadsdistributie

Volvo FL Electric

Volvo Trucks introduceert de eerste geheel elektrische truck voor commercieel gebruik: de Volvo FL Electric. Met een GVW van 16 ton is de Volvo FL Electric geschikt voor onder andere stedelijke distributie en afvalinzameling. De Volvo FL Electric is nu te bestellen. Serieproductie start in maart 2020.

Meer over de Volvo FL Electric
Ontdek meer over de Volvo FE Electric

Stadsdistributie / Lichte bouw / Afvalinzameling

Volvo FE Electric

Naast de Volvo FL Electric, 's werelds eerste volledig elektrische truck, introduceren we de Volvo FE Electric. De Volvo FE Electric is ontworpen voor nog zwaardere inzet zoals stedelijke distributie en afvalinzameling, met een GVW van 27 ton. De Volvo FE Electric is nu te bestellen. Serieproductie start in maart 2020.

Meer over de Volvo FE Electric
Geen nieuwe, maar tweedehands truck kopen?

Geen nieuwe, maar tweedehands vrachtwagen kopen?

We ontwerpen onze trucks zo dat ze goed werken. En dat ook blijven doen – efficiënt, doeltreffend en veilig. De aanschaf van een tweedehands Volvo-truck kan dus een slimme keus zijn.

Alleen gebruikte trucks die door het strenge inspectieproces van onze dealers komen, worden aan u aangeboden. Als u een tweedehands truck koopt, krijgt u dezelfde service en ondersteuning als wanneer u een nieuwe zou kopen.

Een gebruikte Volvo-truck vinden
Uw nieuwe truck financieren

Finciering en verzekering

Hulp bij de aankoop

De juiste truck kan uw productiviteit transformeren en uw winstgevendheid fors verbeteren. Onze flexibele financieringspakketten en verzekeringspolissen op maat kunnen u helpen de juiste investering te doen. En deze te beschermen.

Flexibele financiering en verzekering

Truckgarantie

Onze standaardgarantie geeft u 12 maanden lang gemoedsrust. En nog eens 12 maanden (of maximaal 300.000 km) extra voor de aandrijflijn en enkele extra onderdelen. De garantie omvat bovendien een uitgebreide reeks voordelen die uw investering beschermen, ongeacht of u in eigen land of in het buitenland bent.

Elk onderdeel dat onder de garantie valt, is gedekt tegen fabricagefouten in materialen en een gebrekkige uitvoering, vanaf het moment van levering tot het einde van de garantieperiode. (Schade, misbruik en ongelukken zijn uitgesloten.)

Vind de dichtstbijzijnde dealer

Heeft u vragen?

Uw lokale Volvo Trucks-dealer beantwoordt ze graag. Loop er eens binnen, bel hem of maak een afspraak bij u in het bedrijf.

Vind de dichtstbijzijnde dealer