Volvo Trucks

NEDERLAND

×

We introduceren een hele nieuwe reeks!

 

Nieuwe volvo-trucks

Maak kennis met onze trucks en lees hoe we ze kunnen afstemmen op uw behoeften. Bekijk de motoren, het chassis, de cabines en de oplossingen die de Volvo-trucks uniek maken. Verdiep u in de details en bekijk het brede scala aan beschikbare keuzes. Vind hier uw volgende truck.

Milieubewust rijden?

Volvo FH LNG

Veel klanten zoals u kiezen voor de LNG-variant van de Volvo FH. Deze levert dezelfde prestaties als een diesel, maar met 20% minder CO2.

Meer over de Volvo FH LNG >

Volvo trucks buying FH

Volvo FH I-Save

300 Nm extra koppel t.o.v. een reguliere Volvo FH en tot 7% minder diesel t.o.v. een Euro 6 Step D-motor, dankzij baanbrekende Turbo Compound-technologie.

Meer over de Volvo FH I-Save >

Volvo FM LNG

Naast de Volvo FH is ook de Volvo FM beschikbaar in een LNG-variant. Deze levert dezelfde prestaties als een diesel, maar met 20% minder CO2.

Meer over de Volvo FM LNG >

Volvo FE Electric

100% elektrisch en ontworpen voor zwaardere stedelijke inzet, zoals stadsdistributie, lichte bouwtransporten en afvalinzameling.

Meer over de Volvo FE Electric >

Volvo FL Electric

100% elektrisch en ontworpen voor stadsdistributie en afvalinzameling.

Meer over de Volvo FL Electric >

Actiemodellen (vorige model)

Tijdelijk nog verkrijgbaar

Volvo FH Unlimited Edition

De Volvo FH Unlimited Edition is een speciale versie van de Volvo FH met extra focus op chauffeurscomfort en luxe.

Meer over de Volvo FH Unlimited Edition >

Volvo FH Safety Truck

De Volvo FH Safety Truck (met het Safety First Line Pro-pakket) is een speciale versie van de Volvo FH met extra focus op veiligheid.

Meer over de Volvo FH Safety Truck >

Volvo FMX Unlimited Edition

De Volvo FMX Unlimited Edition is een speciale, tijdelijke versie van de Volvo FMX met focus op chauffeurscomfort en veiligheid.

Meer over de Volvo FMX Unlimited Edition >

Volvo FM Unlimited Edition

De Volvo FM Unlimited Edition is een speciale versie van de Volvo FM met extra focus op chauffeurscomfort en luxe.

Meer over de Volvo FM Unlimited Edition >

Heeft u een vraag over een van onze modellen?

Wilt u een handig overzicht van de belangrijkste informatie per model?

 

Garantie op uw truck

Uw nieuwe Volvo-truck wordt geleverd met 12 maanden garantie op het voertuig en 24 maanden garantie op de aandrijflijn. Samen bieden ze een uitgebreid pakket voordelen die u beschermen tegen fabricagefouten. Elk defect onderdeel wordt volledig gratis gerepareerd of vervangen door een erkende Volvo-werkplaats.

De voertuiggarantie geldt voor een periode van 12 maanden, met een onbeperkt aantal kilometers. De garantie op de aandrijflijn is geldig voor een periode van 24 maanden vanaf de datum van levering of tot 300.000 km. Uw dealer kan u alle details geven over de algemene voorwaarden voor de garantie.

Nog vragen?

Uw lokale Volvo Trucks-dealer beantwoordt ze graag. Loop er eens binnen, bel hem of maak een afspraak bij u in het bedrijf.