Volvo Trucks

NEDERLAND

×
Financiële producten Volvo Trucks Services

Financiering, verhuur en verzekering van trucks, afgestemd op uw bedrijf

Financiële producten

Elk bedrijf is uniek en heeft een eigen stijl om groei en winstgevendheid te realiseren. Wij nemen de tijd om in nauwe samenwerking met u de juiste oplossing te vinden. Het resultaat zijn onze slimme en flexibele financiële oplossingen, die worden geleverd door Volvo Financial Services. Deze zijn afgestemd op uw bedrijf.

Van één enkele eenheid tot een heel wagenpark. Nieuw of tweedehands. Desgewenst ontvangt u een totaaloplossing voor uw bedrijf. En u krijgt de kracht van een leverancier die u in goede en uitdagende tijden ondersteunt. Die u steeds met raad en daad terzijde staat.

Flexibiliteit

Als financiële dienstverlener voor Volvo Trucks begrijpen we uw bedrijf en kunnen wij u als geen ander ondersteuning en flexibiliteit bieden.

Ease

Met ons is het makkelijk zaken doen. We handelen snel. Onze services zijn handig beschikbaar via uw dealer.

Tweede bron

Een financiële oplossing van Volvo kan een tweede bron zijn voor uw financieringsbehoeften. Zodat u uw kredietbronnen bij de bank niet hoeft aan te spreken.

Volvo Financial Services biedt geen belasting- of boekhoudkundig advies. Gelieve uw belastingconsulent of accountant te raadplegen over uw eigen situatie.

Neem contact op met uw dealer

Of het nu gaat om het vinden van het juiste onderdeel of het repareren en onderhouden van uw truck, uw Volvo Trucks-dealer is er om u te helpen. Bel ons, of nog beter, breng ons een bezoekje.