Trucks

Verblijf in de cabine 

Als u voor uw opdracht een truck met slaapcabine nodig heeft, kunt u kiezen uit een ruim aanbod Volvo-truckcabines. In alle cabinemodellen, van de ruime Globetrotter XXL-cabines tot de compactere slaapcabines, vindt u interieuroplossingen die elke dag op de weg nog beter maken.

Comfort voor het leven onderweg

Als u in uw cabine blijft slapen, is het niet alleen het rijcomfort dat telt. Een goede nachtrust, opbergruimte voor de spullen die u meeneemt, extra stroomvoorziening, een goed klinkend audiosysteem en ruimte om te bewegen dragen allemaal bij aan het gevoel om weg van huis toch thuis te zijn.

Comfortabele nachtrust

Goed uitgerust is de beste modus om goed werk te leveren, dus zorg ervoor dat u goed slaapt terwijl u onderweg bent. De bedden in de cabines van Volvo Trucks zijn voorzien van een luchtveringmatras of een schuimmatras, zodat u comfortabel kunt uitrusten. Als u op een helling geparkeerd staat, kan het bed worden aangepast om dit te compenseren en u comfortabel te houden.

Bewakingsmodus

Wanneer u geparkeerd staat, kan het Camera Monitor System in de bewakingsmodus worden gezet. Hiermee kunt u de gebieden in de buurt van de truck gemakkelijk in de gaten houden op het secundaire display.

Houd het cabineklimaat koel

Wanneer u uw truck parkeert om uit te rusten in de zinderend hete zon, kan I-Park Cool het klimaat in de cabine zo koel houden als u wilt. Zet gewoon de motor uit. Het klimaatsysteem gebruikt de accu om u koel te houden.

Dubbel accusysteem

Vermogen voor starten en comfort

Houd het vermogen op peil met twee afzonderlijke accusets. De ene accu is alleen bestemd voor het starten van de motor, de andere ondersteunt de verblijfsvoorzieningen in de cabine. Gebruik de airco zowel als het mediasysteem en laad apparaten op zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de startaccu's van de truck.

Gaan langer mee

Het dubbele accusysteem maakt gebruik van de gelaccutechnologie voor de verblijfsvoorzieningen, met verbeterde natte accu's voor het starten. De gelaccu's zijn bestand tegen geheel ontladen zonder te worden beschadigd en hebben een langere levensduur dan traditionele natte accu's.

Automatische controle

U hoeft zich geen zorgen te maken over het controleren van uw energieniveau. De laadniveaus worden automatisch in de gaten gehouden zodat u nooit zonder voeding komt te zitten. Alle hulpapparatuur wordt eerst geleidelijk uitgeschakeld en u wordt gewaarschuwd.

Alledaags comfort

Koelkasten en magnetron

Breng uw eten, drinken en andere verse producten mee op pad. U kunt uw cabine in de fabriek laten bouwen met één of twee koelkasten, afhankelijk van het cabinemodel. U kunt ook warme dranken of uw maaltijden bereiden in de geïntegreerde magnetron, handig geplaatst op de bovenste plank vooraan.

Audio die bij u past

Er zijn twee verschillende configuraties van audiosystemen beschikbaar: Selected en Extended. Ze bieden een premium set van zes hoogwaardige luidsprekers. Extended is verkrijgbaar voor de Volvo FH16 Aero, Volvo FH Aero, Volvo FH16 en Volvo FH - en gaat nog een stapje verder met een toegevoegde subwoofer.

Gemakkelijke accessoires

Er is een breed assortiment Volvo-accessoires beschikbaar om uw leven onderweg nog comfortabeler en gemakkelijker te maken. Alles van een geïntegreerd koffiezetapparaat en bekerhouder tot opbergoplossingen en een waterkraan om uw handen te wassen.

 

Lees meer over de Volvo-accessoires 

De Globetrotter XXL-cabine

Uitgebreide ruimte en comfort

De Globetrotter XXL-cabine is verlengd om nog meer ruimte en comfort te creëren dan de andere cabinemodellen en biedt dezelfde royale binnenhoogte als de Globetrotter XL-cabine. Met de aerodynamisch gevormde Volvo FH Aero en Volvo FH16 Aero heeft u de mogelijkheid om te upgraden naar een Globetrotter XXL, zonder beperkt te worden door lengtevereisten.

Groot genoeg voor twee

De Globetrotter XXL cabine biedt nog meer slaapcomfort voor twee personen in een breder en langer onderbed - dankzij de grotere cabinelengte. Het bed in de Globetrotter XXL-cabine is 213 cm lang. De breedte aan het hoofdeinde, middendeel en ondereinde bedraagt respectievelijk 99/106,5/91 cm.

Creëer uw cabineruimte

Kies uit ons hele assortiment vrachtwagenmodellen en cabinegroottes in de Volvo Truck Builder. Creëer de ruimte die u nodig heeft voor uw leven onderweg. Ontdek de interieuruitrustingsniveaus, stoelen, bedden en andere opties.

De afgebeelde functies zijn mogelijk niet standaard of beschikbaar voor alle uitrustingsniveaus en aandrijflijnopties.

Nog vragen?

Uw Volvo Trucks-dealer beantwoordt ze graag. Loop er eens binnen, bel of maak een afspraak bij u in het bedrijf.