Trucks

Al uw gegevens in één portaal

Volvo Connect geeft u een compleet overzicht van de belangrijkste voertuiginformatie voor uw bedrijf, plus directe toegang tot een reeks toonaangevende services. Op één plek. Met één keer inloggen, in één overzicht.

Rijdt u met uw eigen truck of beheert u een wagenpark? Volvo Connect is een wagenparkbeheersysteem voor uw digitale services. Het geeft u toegang tot toonaangevende services waarmee u de prestaties van voertuigen kunt bewaken, onderhoud kunt plannen en de productiviteit kunt verhogen - alles op één plek. Het is als het ware een digitaal startpunt om uw transportonderneming nog winstgevender te maken. Altijd en overal.

 

Lees hieronder meer over Volvo Connect-services. U kunt ook de Digital Services Store in Volvo Connect bezoeken of contact opnemen met uw dichtstbijzijnde dealer voor meer informatie.

Dit is Volvo Connect

Klantenportaal

Beschouw Volvo Connect als een controlecentrum voor uw organisatie. In het klantenportaal kunt u alle mogelijkheden van de services ervaren. Gebruikers krijgen toegang op basis van functie, zodat iedereen baat heeft bij de interface, van truckeigenaren en wagenparkmanagers, tot chauffeurs, distributeurs en beheerders. Het persoonlijk dashboard geeft een overzicht van de gegevens en services die voor elk persoon het meest relevant zijn. Elke dag makkelijker, slimmer en soepeler laten verlopen - voor iedereen.

 

Marketplace

Via Marketplace krijgt u eenvoudig toegang tot de Digital Services Store. Hier vindt u digitale services van Volvo Trucks en geselecteerde partners. Vanuit deze marktplaats kunt u rechtstreeks services bestellen en activeren. En dit zullen er steeds meer worden.

 

 

 

Ontwikkelaarsportaal

Met de ontwikkelaarsportaal blijft Volvo Connect zichzelf in de toekomst verbeteren. Hier verwelkomen we nieuwe en innovatieve services die zijn ontwikkeld door geselecteerde gespecialiseerde partners en anderen.

Ontdek de Volvo Connect-services

Groeit met u mee

Ontwikkel uw bedrijf met een dynamisch portaal dat met u meegroeit. Met Volvo Connect beschikt u nu al over belangrijke services die uw bedrijf efficiënter maken en helpen ontwikkelen. En dit is nog maar het begin. We zullen doorlopend nieuwe digitale services blijven toevoegen, waarmee u nog verder aan de toekomst van uw bedrijf kunt bouwen.

Let's connect

Klaar om aan de slag te gaan met Volvo Connect? Of heeft u gewoon een vraag over een service?
Uw dichtstbijzijnde dealer kan u helpen.