Trucks

Het beste van september: de belangrijkste artikelen in één overzicht

| Leestijd: 5 min | Leestijd: 5 min
Als Volvo Trucks proberen we u zo goed mogelijk te ondersteunen. Naast het specificeren van de juiste truck doen we dit door zoveel mogelijk nieuws en kennis met u te delen. Wilt u de populairste artikelen van afgelopen maand nog eens lezen? Dit is het beste van september.
Het beste van september: de belangrijkste artikelen in één overzicht

René de Baat wint NK Veiligste Chauffeur

Vrachtwagenchauffeur René de Baat uit Klaaswaal is winnaar geworden van het NK Veiligste Chauffeur. Op het TT circuit van Assen was de 39-jarige Zuid-Hollander zaterdag 25 september jl. de sterkste van 25 finalisten.

Probeer Dynafleet Safety gratis t/m 31-03-2022

Naast meldingen over (on)veilig rijgedrag geeft Dynafleet Safety u inzicht in het in- en/of uitschakelen van veiligheidssystemen. Hiermee kunt u voorkomen dat kostbare veiligheidssystemen worden uitgeschakeld en hun werk in een noodgeval niet kunnen doen, met alle nare gevolgen van dien.

Zeeuwse Reinigingsdienst zamelt glas in met nieuwe Volvo FM

Voor het legen van glascontainers heeft de Zeeuwse Reinigingsdienst (ZRD) een Volvo FM 420 8x2 tridem in gebruik genomen. We hebben een praktijkdag gehouden waarbij trucks van verschillende merken op allerlei punten zijn getest en beoordeeld. De Volvo FM scoorde het best op prijs-kwaliteit.”

Online electromobility-event 'The Leap' op 12 oktober (15:00 CET)

De noodzaak van een snelle transitie naar elektrische trucks is groter dan ooit. Hoe gaan we dat gezamenlijk realiseren? En hoe staan grote transportafnemers zoals IKEA en Amazon in deze transitie? Ontdek het tijdens het online event 'The Leap' van Volvo Trucks, op 12 oktober van 15:00-16:00 uur CET.

Circulus-Berkel neemt drie Volvo’s FM 6x2 TAG-XL in gebruik

Afval- en grondstoffenbeheerder Circulus-Berkel heeft drie bijzondere Volvo FM 6x2 TAG-XL kraan-containervoertuigen in gebruik genomen. Bijzonder omdat door de as-configuratie 2,5 ton extra laadvermogen gecreëerd wordt. Daardoor kan het restafval efficiënt worden ingezameld.