Trucks

Bruinsma Verkeersopleidingen zet nieuwe Volvo FH in voor rijlessen op het hoogste niveau

Bruinsma Verkeersopleidingen uit Utrecht heeft bij Van Dijk Utrecht een nieuwe Volvo FH 4x2 aangeschaft. De truck zal worden ingezet voor rijlessen en Code 95-opleidingen. De truck is voorzien van de nieuwste technologieën.
Bruinsma Verkeersopleidingen uit Utrecht heeft

Het wagenpark van Bruinsma, bestaande uit zeven bakwagens, drie aanhangers, een trekker/oplegger, bus en kleine vrachtwagen, is onlangs aangevuld met een Volvo FH 4x2. De truck wordt ingezet voor rijlessen.

De nieuwste technologieën zijn daarbij volgens Bruinsma-directeur Frank Hoornenborg onmisbaar. "Dat zijn voor ons belangrijke voorwaarden geweest bij het samenstellen van de truck. Denk daarbij aan de nieuwste veiligheidsvoorzieningen, maar ook een stukje comfort. De instructeur moet een goed 'kantoor' om zich heen hebben: goede stoelen, een goede geluidsinstallatie en voldoende ruimte voor één of twee leerlingen. Het moet voor zowel instructeur, kandidaat als examinator goed vertoeven zijn." De truck is een automaat, wat beter aansluit op de praktijk van dit moment. "Al met al geeft de truck ons de gelegenheid om op het hoogste niveau rijlessen te geven; iets wat we altijd nastreven."

De nieuwe Volvo is sinds begin mei in gebruik en bevalt uitstekend. "We nemen al sinds 1997 trucks af bij Van Dijk en ook deze stelt niet teleur. Van Dijk weet wat wij belangrijk vinden en hoe ze problemen moeten aanpakken. Het is een heel servicegerichte organisatie. Als bij ons een voertuig stilstaat, hebben we niet zomaar een andere paraat. Van Dijk zorgt dat we zo snel mogelijk uit de brand worden geholpen en weer door kunnen met onze lessen. Dat is voor ons het allerbelangrijkste."