Trucks

Van Dijk Groep wint Volvo Trucks-klanttevredenheidsonderzoek

Van Dijk Groep is voor de negende keer verkozen tot beste Volvo Trucks-dealer van Nederland. Het bedrijf kwam als winnaar naar voren in het jaarlijkse REx (Retail Excellence) klanttevredenheidsonderzoek van Volvo Trucks.
Van Dijk Groep wint Volvo Trucks-klanttevredenheidsonderzoek

Volvo Trucks-dealergroep Van Dijk heeft vestigingen in Woerden, Utrecht en Culemborg. Voor de negende keer wint het bedrijf het jaarlijkse klanttevredenheidsonderzoek van Volvo Trucks.

Klanten van Van Dijk Groep waardeerden ook de werkplaats van Van Dijk Groep Culemborg het beste van alle Volvo Trucks-werkplaatsen. “Een prettige samenwerking. Genoeg aandacht voor de klant. Daar gaat het om. Bovendien is Van Dijk flexibel. Als we een probleem hebben, lossen ze het snel op”, aldus een van de klanten.

Een ander is vooral te spreken over de bereikbaarheid: “Al kom ik midden in de nacht, er is altijd een monteur beschikbaar.”

Het jaarlijkse klanttevredenheidsonderzoek REx, wat staat voor ‘Retail Excellence’, wordt in opdracht van Volvo Trucks in heel Europa uitgevoerd op dezelfde wijze. Door middel van telefonische interviews onderzoekt Volvo de loyaliteit en tevredenheid van haar klanten over de dealer. Klanten geven een rapportcijfer van 1 tot en met 10. De vragen zijn onderverdeeld in de categorieën Sales, Delivery, Workshop en Parts.

Een klant die een werkplaats heeft bezocht of een nieuwe truck geleverd heeft gekregen, wordt direct in het navolgende kwartaal gebeld. Het onderzoek wordt in opdracht van Volvo Group uitgevoerd door Kantar TNS. In 2018 zijn 1.774 interviews afgenomen.

Van Dijk Groep
Van Dijk Groep is Volvo Trucks-dealer in Woerden, Utrecht en Culemborg. Tot Van Dijk Groep behoren ook Van Dijk Vans, FLIQX wagenparkbeheer, TSV Trailers & Parts in Geldermalsen en Veenendaal, Van Dijk Vans in Woerden en Van Dijk Automotive in Harmelen. Van Dijk Groep was ook al winnaar van het onderzoek in 2009, 2010, 2011, 2013, 2014, 2015, 2016 en 2017.