Trucks

GVT Group of Logistics winnaar van TVM Award Veilig Transport

GVT Group of Logistics uit Tilburg is winnaar geworden van de TVM Award Veilig Transport. Het Brabantse familiebedrijf heeft de afgelopen jaren flink geïnvesteerd in de GVT Academy. In het eigen opleidingscentrum worden werknemers opgeleid en getraind.
GVT Group of Logistics winnaar van TVM Award Veilig Transport

Onder andere vanwege dit initiatief en de algehele veiligheidscultuur binnen het bedrijf werd GVT Group of Logistics genomineerd voor de TVM Award Veilig Transport 2020.

Deze prijs is bestemd voor een (transport)onderneming die zich inzet voor transportveiligheid en daarmee aantoonbaar het verschil weet te maken. De jury voor de Award Veilig Transport bestaat uit de partners van de TVM Awards en staat onder voorzitterschap van Frits van Bruggen, directeur van de ANWB.

GVT Group of Logistics volgt Vrijbloed Transport op als winnaar van de prestigieuze prijs. Operationeel directeur Stan Hamers van GVT ontving de bronzen TVM Award uit handen van tv-persoonlijkheid Hélène Hendriks in haar rol als ambassadrice van de TVM Awards.

Hamers: “Ik ben ontzettend trots op ons hele team. De TVM Award betekent een enorme waardering voor al het werk dat onze organisatie de afgelopen jaren heeft verzet op het gebied van transportveiligheid.”

Frits van Bruggen, juryvoorzitter TVM Award Veilig Transport: “Bij GVT Group of Logistics staat veiligheid centraal in haar bedrijfscultuur. Een voorbeeld hiervan is het optuigen van een eigen academie, waarin men veel tijd en aandacht besteedt aan de training en ontwikkeling van alle medewerkers.”

De TVM Awards is de naam van het veiligheidsprogramma dat TVM verzekeringen vorig jaar introduceerde met als voornaamste doelstelling om meer bewustwording te creëren voor veilig rijgedrag onder alle weggebruikers en zodoende een bijdrage te leveren aan de transport- en verkeersveiligheid in Nederland. De TVM Awards kent drie pijlers: het NK Veiligste Chauffeur, Ridder 2020 en Veilig Transport.

Het initiatief van TVM wordt ondersteund door negen betrokken partners: Volvo Trucks Nederland, Continental Benelux, Van Eijck Groep, BP, Advance Groep, VVN, ANWB, STL en TLN.

Meer Volvo Trucks-nieuws

Laatste nieuws

Latest Press Release