Volvo Trucks

NEDERLAND

×

Goed nieuws! Vanaf 3 maart mogen wij weer Code 95-chauffeurstrainingen verzorgen.

In verband met de verlenging van de lockdown worden er tot en met 2 maart 2021 geen Volvo-chauffeurstrainingen gegeven. Het boeken van trainingen na deze datum is wel weer mogelijk. De beschikbare plaatsen vindt u via de blauwe knop hieronder.

00

Days

00

Hours

00

Minutes

00

Seconds

Trainingscursussen geven u aan hoe u het allerbeste uit uw truck haalt.

Kleine veranderingen. Grote winst.

Code 95-Chauffeurstrainingen

De manier waarop u rijdt, is van invloed op de truck, de prestaties en de winstgevendheid. Kleine veranderingen maken een groot verschil. Onze officieel erkende Code 95-chauffeurstrainingen helpen u om de juiste veranderingen te maken. Ze leren u hoe u structureel brandstof kunt besparen, levens kunt redden en het allerbeste uit uw truck te halen.  

Volvo trucks training overview people in front of truck

Verbeter uw resultaten

De snelste en gemakkelijkste manier om uw resultaten te verbeteren, is door verandering van rijgedrag. Door de manier waarop u accelereert en remt te verbeteren, en door gebruik te maken van de functies van de truck, kunt u direct tot 10% brandstof besparen. Het verhogen van de veiligheid, het voorkomen van ongevallen en het verminderen van slijtage zal nog meer geld en tijd besparen.

 

Onze cursussen zijn zorgvuldig ontworpen om chauffeurs te leren hoe ze de functies en services van de truck het beste kunnen gebruiken, maar ook om de kennis binnen de sector te vergroten. Dat draagt allemaal bij aan zuiniger, veiliger en slimmer werken, waardoor de productiviteit toeneemt.

Volvo trucks training overview classroom

Advies dat zich terugbetaalt

Onze trainingscursussen, waarbij theorie en praktijk worden gecombineerd, zijn gebaseerd op tientallen jaren onderzoek en ervaring door Volvo en worden verzorgd door onze gespecialiseerde instructeurs. Onze trainingtrucks zijn uitgerust met de nieuwste technologie voor brandstofverbruik en veiligheid. En elke cursus kan worden aangepast aan uw specifieke behoeften of die van uw bedrijf.

De trainingen voldoen aan de EU-wetgeving Code 95. Elke training duurt 7 uur en is opgezet voor het vervullen van de 35 uur die vereist zijn voor het CPC (Certificate of Professional Compete). Dit certificaat is nodig om beroepschauffeur te kunnen blijven.

Uw voordelen bij het deelnemen aan een Volvo Trucks-chauffeurstraining

✔️ Onze cursussen zijn gebaseerd op tientallen jaren onderzoek en ervaring

✔️ U ziet direct verbetering in een lager brandstofverbruik, veiligheid en slijtage

✔️ Onze cursussen voldoen aan de EU-wetgeving (geldig voor CPC)

✔️ Onze trainingtrucks werken met de nieuwste voorzieningen en services

✔️ Onze instructeurs zijn ervaren Volvo Trucks-specialisten

✔️ Aanvullende services zoals Dynafleet en Fuel Advice zorgen voor betere resultaten

✔️ Cursussen worden regelmatig geüpdatet om ervoor te zorgen dat u de concurrentie voorblijft

Press Release

Profiteer optimaal van uw truck met het chauffeurshandboek

Hoe beter u uw truck kent, hoe meer u eruit haalt. Onze chauffeurshandboeken bevatten informatie over de bediening en het onderhoud, veiligheidsvoorzieningen, instrumenten en bedieningselementen.

Meer over het chauffeurshandboek >

Nog meer tips & tricks?

De Volvo Truck Start App is een nieuwe app van Volvo Trucks, die vrachtwagenchauffeurs helpt bij het leren over hun nieuwe Volvo-truck. De chauffeur komt op een leuke en interactieve manier achter de belangrijkste functies van de truck.

Meer over de Volvo Truck Start App >