Volvo Trucks

NEDERLAND

×
Oplossingen die zowel slim als flexibel zijn

Slim gedacht

Volvo Financial Services

Wij begrijpen uw bedrijf. Daarom zijn onze financiële oplossingen zowel slim als flexibel. En kunnen zorgen ze ervoor dat u uw kredietbronnen bij de bank niet hoeft aan te spreken.

Deskundigen in uw bedrijfstak

Wij kennen de transportbranche. Wij begrijpen uw bedrijf. Daarom kunnen we een oplossing op maat bieden. Van één enkele truck tot een heel wagenpark. Nieuw of tweedehands.

Ondersteuning op lange termijn

Onze financiële deskundigen zoeken een oplossing waarop u kunt vertrouwen. We zijn er om u te helpen in zowel goede als in moeilijke tijden.

Stel uw kredietlimiet veilig

Een financiële oplossing van Volvo is een tweede bron voor uw financieringsbehoeften. Zodat u uw kredietbronnen bij de bank niet hoeft aan te spreken. Die kunt u dan voor andere doeleinden gebruiken.

Volvo FE finance in city

Afbetalingskrediet

Eigendom vanaf dag 1

Uw truck bezitten. Gespreide betalingen. Profiteren van belastingsvoordelen. Daar draait het bij ons afbetalingskrediet allemaal om. Zowel de lening als de truck staan op de balans. En het mooiste ervan? Aan het einde van het contract bent u de eigenaar van de truck die is afbetaald.

Volvo FH finance in sunset

Huurkoop

Een gemakkelijke route naar truckbezit

U wilt uw eigen truck bezitten door middel van regelmatige en te verwachte betalingen? Huurkoop is de oplossing. Uw trucks komen op de balans te staan. En zodra u de laatste afbetaling heeft verricht, is de truck van u.    

Volvo FL finance in city

Finance lease

De vrijheid om te kopen

Vermindering van uw belastingschuld: uw trucks komen op de balans te staan. Aan het einde van het contract heeft u twee opties: u brengt de truck terug of u koopt die.

Volvo FMX finance gravel pit

Finance lease

Belastingefficiënte financiering

Zijn de afschrijvingen op uw aankoop niet efficiënt? Met gefinancierde lease krijgt u eerder belastingaftrek. Aan het einde van het contract heeft u twee opties. Verlenging van de lease voor een nominaal bedrag. Of profiteren van het nettoverkoopproces.

Volvo FH 16 finance on road

Operational lease

Maximale flexibiliteit

Een huuroplossing waarbij alle opties mogelijk zijn. Na afloop van de contractperiode kunt u de truck terugbrengen, de truck kopen of de lease verlengen.

Volvo FM finance in city

Lease

De zorgeloze oplossing

Geen afschrijvingsrisico's. Geen verkooprisico's. Geen kopzorgen. Omdat u de truck huurt. Maandelijkse betalingen worden geboekt als kosten. Na afloop van de overeenkomst kunt u de truck gewoon bij ons terugbrengen. Wij verzorgen dan de rest.

Volvo FH finance countryside

Lease

De zorgeloze oplossing

Geen afschrijvingsrisico's. Geen verkooprisico's. Geen kopzorgen. Omdat u de truck huurt. Verzekering, reparatie en onderhoud zijn inbegrepen in het contract voor complete gemoedsrust. En dit allemaal voor één vast maandelijks bedrag dat aftrekbaar is van de belasting. Na afloop van de overeenkomst kunt u de truck gewoon bij ons terugbrengen. Wij verzorgen dan de rest.

Volvo Financial Services biedt geen belasting- of boekhoudkundig advies.
Gelieve uw belastingconsulent of accountant te raadplegen over uw eigen situatie.

Volvo FH finance on bridge

Wilt u meer weten?

Onze financiële specialisten helpen u met een oplossing op maat.
Neem telefonisch contact op of loop eens binnen voor het pakket dat het best bij u past.