Trucks

Vrachtwagen leasen?

Het is belangrijk om de juiste financiële partner te hebben voor uw truck, zeker wanneer u zich al bevindt in de uitdagende transitie naar elektrische trucks. Een partner die uw bedrijf begrijpt en u ondersteunt in goede en uitdagende tijden. Hier zijn vijf redenen waarom Volvo Financial Services de ideale partner als u een truck koopt.

Waarom Volvo Financial Services

  • Snelle en gemakkelijke samenwerking
  • Oplossingen op maat - niet iedereen is hetzelfde
  • Eén Volvo-oplossing, verkrijgbaar bij uw dealer
  • We staan u steeds terzijde
  • Tweede financieringsbron, waarmee de kredietlimiet van uw bank behouden blijft

Operational lease

Betaal een maandelijks bedrag voor het gebruik van de truck, inclusief onderhoud, repartaties, rente, afschrijving en verzekering. De Volvo Trucks-dealer blijft eigenaar van de truck.

Financial lease

Betaal een maandelijks bedrag voor het gebruik van de truck, inclusief onderhoud, repartaties, rente, afschrijving en verzekering. U wordt eigenaar van de truck.

Overige financiering op maat

Staat uw gewenste optie er niet bij? We bieden tal van oplossingen op maat aan, zoals flexibele betalingsmogelijkheden en financiering van de opbouwtijd van uw voertuig. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Volvo Financial Services biedt geen belasting- of boekhoudkundig advies. Vraag uw belastingconsulent of accountant om meer informatie over uw eigen situatie.

Advies nodig over financiering of verzekering?

Vraag een vrijblijvend consult aan en leer alles over de verschillende mogelijkheden.