DESKUNDIGEN IN UW BEDRIJFSTAK

Wij kennen de transportbranche. Wij begrijpen uw bedrijf. Daarom kunnen we een oplossing op maat bieden. Van één enkele truck tot een heel wagenpark. Nieuw of tweedehands.

LANGDURIGE ONDERSTEUNING

Onze financiële deskundigen zoeken een oplossing waarop u kunt vertrouwen. We zijn er om u te helpen in zowel goede als in moeilijke tijden.

ANDERE KREDIETBRONNEN HOEVEN NIET TE WORDEN AANGESPROKEN

Een financiële oplossing van Volvo is een tweede bron voor uw financieringsbehoeften. Zodat u uw kredietbronnen bij de bank niet hoeft aan te spreken. Die kunt u dan voor andere doeleinden gebruiken.

Financial lease

Financial Lease

EIGENDOM VANAF DAG ÉÉN

Uw truck bezitten. Gespreide betalingen. Profiteren van belastingsvoordelen. Daar draait het bij ons afbetalingskrediet allemaal om. Zowel de lening als de truck staan op de balans. En het mooiste ervan? Aan het einde van het contract bent u de eigenaar van de truck die is afbetaald.

Hoe werkt het?
Een financiële lease is een prima oplossing als u eigenaar van de truck wilt worden zonder direct een groot beslag op uw kapitaal te doen.
Volvo Financial Services betaalt de truck namens u aan de Volvo Dealer. U betaalt de lening in een afgesproken periode terug aan Volvo Financial Services. De truck is het enige onderpand waardoor uw kredietmogelijkheden bij de bank onaangeroerd blijven.
U activeert de truck en de lening op uw eigen balans waardoor u van diverse fiscale voordelen kunt profiteren.
Aan het einde van het contract is de lening volledig terugbetaald, maar vertegenwoordigt de truck nog een restwaarde. U bouwt dus een spaarpotje op dat u kunt gebruiken bij de aanschaf van een nieuwe truck.

Operational Lease

Operational Lease

MAXIMALE FLEXIBILITEIT

Een huuroplossing waarbij alle opties mogelijk zijn. Na afloop van de contractperiode kunt u de truck terugbrengen, de truck kopen of de lease verlengen. Verzekering, reparatie en onderhoud kunnen worden inbegrepen voor complete gemoedsrust.

Hoe werkt het?
Huur is een andere naam voor operationele lease. U heeft lage vaste maandlasten zonder restwaarderisico. Volvo Financial Services koopt de truck van de Volvo dealer en verhuurt deze aan u. U besteedt de risico's en administratieve werkzaamheden uit. Aan het eind van de contractperiode kunt u de truck van Volvo Financial Services kopen of deze inleveren.

De voordelen
- Geen restwaarderisico
- Betere balansverhoudingen: Volvo Financial Services activeert de truck op haar balans
- Relatief lage maandlasten
- Alle zaken door één partner in één keer geregeld
- Eén maandelijkse factuur

Volvo Financial Services geeft geen BTW of accountancy advies. Klanten dienen hiervoor hun financieel adviseur of accountant te raadplegen voor persoonlijk advies.