Trucks

Company Card Hosting 

U hoeft u zich geen zorgen te maken dat u een wettelijk verplichte download van tachograafgegevens van chauffeurs mist. Met Company Card Hosting in combinatie met Driver Times kunt u er gerust op zijn dat uw bedrijfskaart altijd online is wanneer u hem nodig heeft, veilig gehost in de faciliteiten van Volvo Trucks. 

Belangrijkste voordelen

Houd uw bedrijfskaart veilig online.

Mis nooit meer een wettelijk verplichte download.

24/7 toegang tot uw gegevens in Volvo Connect. 

Lees hieronder meer over Company Card Hosting. U kunt ook de Digital Service Store in Volvo Connect bezoeken of contact opnemen met uw dichtstbijzijnde dealer voor meer informatie.

Heeft u nog geen Volvo Connect?

Neem contact op met uw dealer om u aan te melden 

Een handige manier om compliance te faciliteren

Europese en nationale wetten stellen strenge eisen aan het beheer van rij- en rusttijden. Dit betekent dat informatie uit het geheugen van de tachograaf en de chauffeurskaarten periodiek moet worden gedownload en opgeslagen volgens bepaalde specificaties. Een bedrijfskaart vergrendelt de gegevens uniek voor uw organisatie en is nodig om de downloads te autoriseren.

Met de Driver Times-service in Volvo Connect kunt u op afstand chauffeurskaartgegevens en tachograafgeheugen rechtstreeks naar uw kantoor downloaden. Company Card Hosting is een aanvullende service waarmee u uw bedrijfskaart veilig bij ons kunt opslaan, zodat deze altijd beschikbaar is om naleving van de voorschriften te faciliteren.

Altijd online

Met Company Card Hosting is uw bedrijfskaart altijd online - een voorwaarde om geautomatiseerde downloads op afstand mogelijk te maken. De bestanden worden vijf jaar lang opgeslagen in Volvo Connect en kunnen eenvoudig geëxporteerd of doorgestuurd worden naar analysesoftware van derden.

Geen onderhoud nodig

Company Card Hosting geeft u de flexibiliteit om toegang te krijgen tot uw bestanden na de dagelijkse downloads zonder dat de bedrijfskaart op uw server moet worden gehost. Dit vermindert handmatige administratie en zorgt voor maximale gegevensbeveiliging.

Let's connect

Klaar om aan de slag te gaan met Volvo Connect? Of heeft u gewoon een vraag over een service?
Uw dichtstbijzijnde dealer kan u helpen.