Trucks

Het beste van mei: de belangrijkste artikelen in één overzicht

| Leestijd: 5 min | Leestijd: 5 min
Als Volvo Trucks proberen we u zo goed mogelijk te ondersteunen. Naast het specificeren van de juiste truck doen we dit door zoveel mogelijk nieuws en kennis met u te delen. Wilt u de populairste artikelen van afgelopen maand nog eens lezen? Dit is het beste van mei.
Het beste van mei: de belangrijkste artikelen in één overzicht

60 Volvo LNG-trucks voor Cargo Service Europe (CSE)

Recentelijk heeft Cargo Service Europe (CSE) uit Oss een order getekend voor 60 nieuwe Volvo FH LNG-trucks. Vooral het gegeven dat er met (Bio-)LNG een aanzienlijke CO2-reductie gerealiseerd kan worden, was voor CSE reden om over te stappen op LNG-trucks.

Hoe voorkomt u een klapband?

Vrijbloed en Dura Vermeer rijden met 100% elektrische truck in Amsterdamse binnenstad

Vrijbloed Transport uit Haarlem heeft onlangs een Volvo FE Electric in gebruik genomen. Het is de eerste 100% elektrische truck met knijperinstallatie die af fabriek werd geleverd.

Zoektocht naar veiligste vrachtwagenchauffeur van Nederland van start

Om het aantal ongevallen terug te brengen en de bewustwording voor een veiliger weggedrag op de kaart te zetten, organiseert TVM verzekeringen in samenwerking met een aantal partners waaronder Volvo Trucks Nederland opnieuw de zoektocht naar de veiligste vrachtwagenchauffeur van Nederland. 

Volvo Trucks voegt unieke geluiden toe aan zijn elektrische trucks voor meer veiligheid

Om de veiligheid te verbeteren, heeft Volvo Trucks een akoestisch waarschuwingssysteem met unieke geluiden ontwikkeld voor zijn elektrische voertuigen.