Trucks

Van Dijk Groep wint Volvo Trucks-klanttevredenheidsonderzoek

Van Dijk Groep is voor de achtste keer verkozen tot beste Volvo Trucks-dealer van Nederland. Het bedrijf kwam als winnaar naar voren in het jaarlijkse REx (Retail Excellence) klanttevredenheidsonderzoek van Volvo Trucks.
Van Dijk Groep wint Volvo Trucks-klanttevredenheidsonderzoek

Volvo Trucks-dealergroep Van Dijk heeft vestigingen in Woerden, Utrecht en Culemborg. Voor de achtste keer wint het bedrijf het jaarlijkse klanttevredenheidsonderzoek van Volvo Trucks.

Ook de werkplaatsen van Van Dijk Groep Woerden en Culemborg werden door haar klanten het best gewaardeerd van alle Volvo Trucks-werkplaatsen.

Het jaarlijkse klanttevredenheidsonderzoek REx, wat staat voor ‘Retail Excellence', wordt in opdracht van Volvo Trucks in heel Europa uitgevoerd op dezelfde wijze. Door middel van telefonische interviews onderzoekt Volvo de loyaliteit en tevredenheid van haar klanten over de dealer. Klanten geven een rapportcijfer van 1 tot en met 10. De vragen zijn onderverdeeld in de categorieën SalesDeliveryWorkshop en Parts

Een klant die een werkplaats heeft bezocht of een nieuwe truck geleverd heeft gekregen, wordt direct in het navolgende kwartaal gebeld. Het onderzoek wordt in opdracht van Volvo Group uitgevoerd door Kantar TNS. In 2017 zijn 1.551 interviews afgenomen. 

Van Dijk Groep 
Van Dijk Groep is Volvo Trucks-dealer in Woerden, Utrecht en Culemborg. Tot Van Dijk Groep behoren ook Van Dijk Vans, FLIQX wagenparkbeheer, TSV Trailers & Parts in Geldermalsen en Veenendaal en Van Dijk Automotive in Woerden. Van Dijk Groep was ook al winnaar van het onderzoek in 2009, 2010, 2011, 2013, 2014, 2015 en 2016.