Trucks

Verhoek Europe kiest weer voor Volvo Trucks

Verhoek Europe heeft onlangs de eerste uit een serie van 27 Volvo FH-trucks in ontvangst genomen. De voertuigen met 460 pk en Globetrotter cabine worden ingezet voor de distributie van vloerbedekking en deuren logistiek binnen heel Europa. Vooral Volvo’s focus op fleetowners en de comfortabele cabine waren voor Verhoek na ruim vijftien jaar reden om weer voor Volvo Trucks te kiezen.

De 27 Volvo FH trucks voor Verhoek Europe beschikken over 460 pk en een Globetrotter cabine. Daarnaast zijn de voertuigen voorzien van verschillende comfortverhogende opties waaronder Volvo’s geïntegreerde standkoeling I-ParkCool.

Een van de trucks wordt ingezet als leswagen en is daarom voorzien van dubbele bediening, leswagenspiegels en vier originele stoelen. Een concept wat Volvo in samenwerking met Peheja af fabriek levert en wat voldoet aan alle eisen van het CCV.

27 Volvo’s FH
Het was voor Verhoek ruim vijftien jaar geleden dat het bedrijf voor het laatst Volvo-trucks aanschafte. Directeur Jaap Verhoek vertelt: “Onze relatie met Volvo Trucks-dealer Nijwa is altijd goed geweest, maar andere merken pasten op dat moment beter binnen ons bedrijf. Wat de reden is om nu toch opnieuw voor Volvo Trucks te kiezen? Vooral Volvo’s focus op fleetowners spreekt ons aan. Volvo denkt mee en is oplossingsgericht. Bovendien zijn de trucks veilig.Veiligheid is geen loze belofte, maar een waarde waar Volvo zich echt hard voor maakt. Daarnaast is de Volvo FH een van de meest comfortabele trucks die momenteel op de markt te krijgen is. Dit spreekt ons en onze chauffeurs aan.”

Verhoek Europe is een logistieke dienstverlener met ruim 60 jaar ervaring. Als familiebedrijf met de wortels in de tapijtindustrie heeft Verhoek Europe zich ontwikkeld tot een professionele en veelzijdige internationale dienstverlener waarbij kwaliteit, betrokkenheid, service en verkrijgbaarheid hand in hand gaan.