Trucks

Van der Linden van Sprankhuizen levert nieuwe 500pk bakwagen aan Prins Transport

Purmerend - Speciaal vervoer vraagt om een speciaal wagenpark. Prins Transport Purmerend weet dit als geen ander. Daarom mocht Volvo Trucks dealer van der Linden van Sprankhuizen een Volvo bakwagen met zware autolaadkraan leveren: een primeur die gevierd mag worden!
Van der Linden van Sprankhuizen levert nieuwe 500pk bakwagen aan Prins Transport

Prins Internationaal Transport & Verhuizingen is één van de oudste bedrijven van Purmerend. Wat ooit begon met paard en wagen is in 145 jaar uitgegroeid tot een transportbedrijf, dat gespecialiseerd is in bijzonder vervoer. Onder meer platenbanen, damwanden, heistellingen, ketels, schepen, zwembadvloeren, windmolens, vliegtuigen en zelfs huizen worden getransporteerd naar bestemming.

Speciaal transport vraagt uiteraard om een speciaal wagenpark. Het bijzondere wagenpark van Prins Transport bestaat uit diepladers, uitschuiftrailers, autolaadkranen en radiografische bestuurbare trucks. Sinds deze maand hoort hier een nieuwe Volvo bakwagen met zware autolaadkraan bij. Deze truck is wederom geleverd door Volvo Trucks dealer Van der Linden van Sprankhuizen.

Volvo met 500pk en zware autolaadkraan
Prins Transport rijdt al meerdere Volvo trucks, die door Van der Linden van Sprankhuizen zijn geleverd. Waaronder een 49 tons Volvo FMX 10x4, waarmee een primeur is behaald. Binnenkort mag Prins Transport daar een tweede primeur bij optellen. De nieuwe Volvo FH 10x4 truck om rijplaten te leggen, is reeds in bestelling bij Van der Linden van Sprankhuizen. Deze truck is radiografisch bestuurbaar met twee 10 tons luchtgeveerde voorassen. 

Maar voor het zo ver is, gaat Prins Transport aan de slag met de nieuwe Volvo bakwagen. Speciaal aan deze bijzonder mooie truck is, dat het een vijfasser betreft met de zwaarste kraan die Prins Transport in zijn bezit heeft. Om dit te vieren organiseerde Prins Transport een feest. Want het is inmiddels een ware traditie geworden om elke nieuwe truckaflevering te vieren. Medewerkers van Prins Transport en Van der Linden van Sprankhuizen genoten dus gezamenlijk van een gezellige barbecue met tapbier op het terrein van Woud Verhuur B.V.

Samenwerking levert de mooiste trucks
“De samenwerking met Prins Transport is al jaren geweldig. Johan Prins weet precies hoe hij het hebben wil. Samen stellen we de mooiste trucks samen. Niet alleen de relatie met de directie van Prins Transport is top, maar ook de relatie met de chauffeurs, die uiteindelijk met de trucks werken. Geen ander merk dan Volvo kan zo’n mooie vijfasser leveren. Technisch is deze truck 100% geschikt voor zo’n speciale opbouw”, vertelt Björn Koomen, verkoopleider Volvo Trucks dealer Van der Linden van Sprankhuizen.

Doen wat zij beloven
Bij van der Linden van Sprankhuizen kunt u terecht voor trucks, trailers, bestelwagens en personenauto’s. De naam Van der Linden van Sprankhuizen staat al 82 jaar gelijk aan betrouwbaarheid, hoge kwaliteit en uitstekende service. Het familiebedrijf heeft deze reputatie opgebouwd door te doen wat wordt beloofd.

www.lvstrucks.nl