Trucks

Hulpsoftware transportplanning
Om op de best mogelijke manier te voorspellen of een route kan worden afgelegd, ontwikkelt Volvo Trucks geavanceerde computerprogramma’s, die met alle belangrijke factoren rekening houden. Ze voorzien planner en chauffeur van real-time informatie over de rijafstand tot het volgende oplaadpunt.

Voordelen voor truckeigenaren
Elektrische trucks bieden veel voordelen voor truckeigenaren, waaronder minder brandstofkosten en een beter imago. Ook is het de beste keuze als het gaat om de strengere voorschriften en zero-emissiezones. Omdat meer transporten ’s nachts kunnen plaatsvinden met stillere voertuigen, geeft dat een aanzienlijke efficiencywinst en het verhoogt de verkeersveiligheid.

“Elektrische trucks zijn meer dan accu’s en laadstations. Ze zorgen voor betere werkomstandigheden voor chauffeurs en uiteindelijk voor meer winst voor transportbedrijven”, besluit Wijnand van den Brink.

Ecomobiel
Op 8, 9 & 10 oktober 2019 vindt de 11e editie plaats van de vakbeurs Ecomobiel. De vakbeurs biedt ieder jaar praktische oplossingen om economischer en duurzamer om te gaan met mobiliteitsvraagstukken.

Gratis naar Ecomobiel?

Als u t/m 7 oktober via deze link uw Ecomobiel-ticket aanvraagt, mag u gratis naar binnen. We zien u graag op 8 t/m 10 oktober op onze stand (hal 6, Stand C085)!

Neem voor meer informatie over dit persbericht contact op met:
 

Charles Engelaar
Tel: +31 651427151
E-mail: charles.engelaar@volvo.com

of

Cynthia van 't Hoff
Tel: +31 622302461
E-mail: cynthia.van.t.hoff@volvo.com

Volvo Trucks levert een totaalpakket van transportoplossingen voor professionele en veeleisende klanten. Het bedrijf biedt een volledig assortiment van zware tot middelzware trucks en heeft een sterk internationaal netwerk van ruim 2.100 servicepunten in meer dan 130 landen. Volvo-trucks worden in 14 landen geassembleerd. In 2019 leverde Volvo wereldwijd meer dan 131.000 trucks af. Volvo Trucks maakt deel uit van de Volvo Group, een van 's werelds vooraanstaande fabrikanten van trucks, bussen, construction equipment en aandrijfsystemen voor scheepvaart en industriële toepassingen. De Volvo Group levert bovendien complete oplossingen op het gebied van financieringen en service. Het werk van Volvo Trucks is gebaseerd op de kernwaarden kwaliteit, veiligheid en zorg voor het milieu.